1.9
1.9
Count Yorgas återkomst
Vampyrer har bosatt sig på ett gammalt slott i närheten av ett barnhem. Ett efter ett börjar barnen att försvinna spårlöst.
Originaltitel | The Return of Count Yorga |
Alternativ titel | The Abominable Count Yorga |
Regissör | Bob Kelljan |
Manus | Bob Kelljan, Yvonne Wilder |
Genre | Skräck, 70-tal |
Skådespelare | Robert Quarry, Mariette Hartley, Roger Perry, Yvonne Wilder, Craig T Nelson |
Har inte sett ettan, men redan den här filmen får mig att önska att man kunde sätta ett betyg lägre än 1.
Varning! Se inte!
lite bättre än ettan. mer jämn. ettan sög stundtals, tvåan e inget vidare - hela tiden. förutom i slutet, då den, liksom ettan, får ett lyft. Underbart att få se en ung Craig T Nelson som snut. Han och hans kollega bjuder på filmens komiska scener. bl.a. när de, vettskrämda, rusar iväg från långsamt gående, levande döda babes i nattlinnen! =)
Visste ni att Craig T. Nelson är med i denna film?
sämre än första filmen. Uppföljaren innehöll dock flera scener som var för bra för att vara sanna. T ex när polisen tog kontakt med vampyrexperten. Suveränt!
kändes helt okej i slutet. men innan dess var det inte mycket att hänga i granen.
Den kändes faktiskt lite italiensk när man såg den. Musiken och stämningen likaså de usla skådespelarna och handlingen, japp en italiensk skräckfilm kändes det definitivt som...
Medelmåttig vampyrfilm med Ond ungersk vampys som ser italiensk vampyrfilm på TV