Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Cotton Club


Harlem 1928. Musikern Dixie räddar av en slump livet på maffiabossen Dutch Schultz och börjar därefter mer eller mindre frivilligt att arbeta för honom, samtidigt som han förälskar sig i bossens älskarinna.


Originaltitel The Cotton Club
Regissör Francis Ford Coppola
Manus Francis Ford Coppola, William Kennedy
Genre Drama, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Richard Gere, Gregory Hines, Diane Lane, James Remar, Lonette McKee, Bob Hoskins, Nicolas Cage, Tom Waits, Giancarlo Esposito, Laurence Fishburne, Allen Garfield, Fred Gwynne, Gwen Verdon, Lisa Jane Persky, Maurice Hines, Julian Beck, Novella Nelson, John P Ryan, Ron Karabatsos, Glenn Withrow, Jennifer Grey, Joe Dallesandro, Ed O'Ross, Diane Venora, Tucker Smallwood, Woody Strode
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 528
Filmnummer 3827

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2018-04-06
Francis Ford Coppola fascinerar mig, hur kan han göra så mycket som är så totalt mediokert i alla detaljer samtidigt som han har gjort saker som är så mästerliga i alla detaljer? Detta är ett typ exempel på mediokert in i minsta detalj. Även om kostym och miljö är snyggt så känns det plastigt och känns mer som maskerad än att man förflyttats till 20-talet på något sätt. En historia vi sätt många gånger förr och den kommer inte direkt med något nytt. Jag gillar en del av rasaspekterna som tas upp men det blir inte mer än en slätstruken tvåa som helhet för det.
LundstedtJ958
2016-06-11
Tja, den är ju ganska uppenbart klippt av någon som är blind.
Ful_fisk
2016-03-06
Egentligen en rätt skaplig film i grunden, men det blir helt enkelt för utdraget. Visst är det snyggt och så, men storyn är inte engagerande nog för att det ska vara intressant i över två timmar. Att storyn dessutom stannar upp hela tiden till förmån för ett dansnummer hjälper ju inte heller. Och Richard Gere är ganska menlös i huvudrollen. Pluspoäng för Bob Hoskins, dock.
PerPlex
2015-02-28
Härliga miljöer och bra atmosfär, men både Gere och Cage känns som de hamnat i fel film. Nicolas Cage spelar...Nicolas Cage, och Gere verkar ha svårt att bestämma sig vad för typ av karaktär han spelar. Är väl tänkt att han ska vara personen som knyter ihop alla sidohandlingar och karaktärer, tyvärr så misslyckas detta då han gör ett så platt intryck.
ergopliroforia
2013-10-17
Stämningen är cotton clubs stora behålnning. Rökiga och smutsiga klubbmiljöer och råbarkade stereotypa karaktärer; handlingen är oklar men det är ingenting att bry sig mig. Nicolas Cage förstör och spelar över som vanligt.
Halofreak92swe
2013-01-10
Är inget fan av gangster-filmer, såg denna endast pga Nicolas Cage. Synd bara att han endast hade en mindre roll. Men Richard Gere var riktigt bra och det var kul att se en 21-årig Diane Lane, så otroligt vacker! Filmen var rätt spännande även om den mestadels var långsam. Svag 3.
HelmasaurKing
2010-04-08
Jävligt seg och rörig. Händer i princip ingenting förrän efter en timme. Fick inget direkt grepp om handlingen heller.
Zok
2010-01-15
Seg...
jimmyringo
2009-08-25
Uteslutande riktigt tråkig och seg. Ett präktigt bottennapp av Coppola.
Angeliana
2008-02-28
minns inte så mycket av den men vet att jag gillade den
Visa äldre kommentarer »