2.1
2.1
Cottage Country
Todd har den perfekta planen. Ute vid familjens pittoreska stuga ska han fria till Cammie. Det ska bara vara de två ? i ett ögonblick de kommer att minnas resten av sina liv. Men som med alla perfekta planer så skiter det sig. Rejält.
Originaltitel | Cottage Country |
Regissör | Peter Wellington |
Manus | Jeremy Boxen |
Genre | Komedi, Kriminalare, Romantik, Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Tyler Labine, Malin Åkerman, Lucy Punch, Dan Petronijevic, Sabrina Grdevich, Jim Annan, Benjamin Ayres, Krystieanne Haufler |
Jag tänkte ge upp halvvägs, men hängde kvar. Gillade slutet.
De enda jag kan önska är att den i vissa partier hade kunnat vara mer pysklig. Och då menar jag inte i blod å så utan att paret i sig hade gärna kunnat i de social situationerna uppfört sig mer genuint psykopatiska och inte uppfört sig som de befann sig i en film. Tror de hade blivit mer än var de var då men de var fortfarande rätt bra. Stark 3:a
En svart och blodig komedi som i sina bästa stunder påminner mig om underbara "Tucker and Dale vs Evil (2010)" och då inte bara för att Tyler Labine är med i båda filmerna. Det blir dock aldrig riktigt så roligt och underhållande här som i "Tucker and Dale vs Evil" men gillar man genren så kommer det finns tillfällen för båda delarna. Filmen är som svagast under den sista halvtimmen med undantag av filmens slut som jag gillade. Åkerman och Labine är bra tillsammans. 3-
Inte så rolig, mer åt det underfundiga hållet. Jag tycker att både Malin och Tyler var övertygande i sina roller. Slutet var coolt.
Nä...
Ruggig besvikelse, tramsig och överspel. Usch.
Komedi och skräck går utmärkt att blanda, men när både skämten och skräcken stendör efter mindre än halva filmen är det något fel.
Som Tucker & Dale vs Evil fast lite sämre. Det är en okej svart komedi fast skämten duggar inte riktigt lika tätt som i nyss nämnda film och Malin Åkerman funkar sämre än Alan Tudyk som sidekick.
Har väl marknadsfört lite som en ny "Tucker and Dale vs Evil" fast med Malin Åkerman som sidekick istället för Alan Tudyk som sidekick till Tyler Labine. Halvunderhållande.
Älskar sjuka svarta komedier och det här är en hyfsad variant av en sådan.