2.3

Cop Out

Två poliser i Los Angeles försöker hitta ett stulet baseballkort från 1952, får en sportbesatt gangster på halsen och räddar den mexikanska skönheten Gabriela som kan vara nyckeln till att hitta tvättade drogpengar för miljoner.

Originaltitel Cop Out
Regissör Kevin Smith
Manus Mark Cullen, Robb Cullen
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Bruce Willis, Tracy Morgan, Seann William Scott, Adam Brody, Jason Lee, Kevin Pollak, Ana de la Reguera, Sean Cullen (II), Guillermo Diaz, Rashida Jones, Cory Fernandez, Francie Swift, Michelle Trachtenberg, Jim Norton, Fred Armisen, Hannah Ware

yrkeschaufföre
2019-07-13
Åhh, den här måste jag passa på å se nu när den går på tv! Så hela filmen och loggar in bara för att notera att jag redan sett den samt äger en dvd. Det säger väl en del om hur bra den är men nånstans är den värd en svag trea.
DrJW
2016-08-22
Känns verkligen inte som en Kevin Smith-rulle. Varför? Smith brukar alltid skriva manuset till sina filmer, de här är den första filmen som han inte har skrivit manus till, och de syns! Anses vara hans sämsta film och jag kan förstå de eftersom den här var väldigt ojämnt. Inte bra, nej, men inte riktigt as dåligt heller. Den försöker, men kommer inte fram, filmen blir bara vilseledd hela tiden. De enda positiva jag kan säga om den här är att den har en bra soundtrack.
ulpe01
2016-01-17
Känns ofta improviserat och inte på nåt bra sätt. Störde mig nåt enormt på Tracy Morgan och hoppades ofta att han skulle bli skjuten, hade han varit min kollega hade jag gjort det själv. Gränsar till en etta, rekommenderas inte.
2014-12-31
Kevin Smith har här för första gången regisserat någon annans manuskript vilket gör att den sköna dialog med babblande om allt möjligt går förlorad till stora delar dvs det jag gillar med Smith. Istället tar handlingen större plats men tyvärr är den så otroligt ooriginell och förutsägbar att jag faktiskt har tråkigt här och där under filmens gång. Då och då får man dock lite härlig dialog och oftast i de scener med Sean William Scott. Kemin i scenerna mellan Scott, Tracy och Willis är underbar. 2+
AlbinWesley
2014-12-04
Jag vet inte, kanske kan man skylla på att Smith inte skrivit manus? För bra är det i alla fall inte. Inte tokdåligt heller, men nä inte bra.
ryderup
2014-09-03
Kevin Smiths sämsta film är kanske hans sämsta film men inte så mycket sämsta än andra av hans rätt så sämsta filmer.
Ojhda
2013-11-20
Njae, smårolig visst men inget speciellt. Buddy Cop filmerna finns i miljontals så ska man lyckas någorlunda med det måste man nog göra något speciellt iaf. Kan ha lite att göra med att jag har rätt svårt för Tracy Morgan också
Natosh
2013-10-31
Den var ju riktigt rolig för att vara polispartner-film. Med det sagt får den 2.5 vilket avrundas till en tvåa tack vare Tracy Morgans äckligt stereotypa gapiga blacksidekick-cop-elände
FelixLindgren
2013-07-29
pros: 1. bruce willis lyckades skådespela utanför sin typecast. 2. jag skrattade flera gånger. 3. att radarparpoliserna faktiskt var vänner hela filmen. 4. adam brody var med. cons: 1. skurken. 2. allt annat.
vonadel
2013-07-26
Kevin Smith verkar ju vara en skön kille. Bruce Willis är ju cool. Och jag gillar ju 30 Rock så Tracy Morgan borde ju funka. Men nja, en hel film med Morgan blir lite för mycket. I 30 Rock blir det en mer lagom dos av honom. I denna blir det lite jobbigt i längden. Men, den har absolut sina roliga stunder, så ett so-so betyg tycker jag den är värd. 5/10