Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Convent of the Sacred Beast


Den unga kvinnan Maya anländer till ett kloster för att i hemlighet undersöka sitt förflutna. Hon vet att hennes mamma varit nunna på klostret innan hon dog. Snart blir Maya indragen i maktkampen mellan klostrets två olika grupperingar av nunnor.


Originaltitel Seijû gakuen
Alternativ titel School of the Holy Beast
Regissör Norifumi Suzuki
Manus Masahiro Kakefuda, Norifumi Suzuki
Genre 70-tal, Drama
Skådespelare Yumi Takigawa, Emiko Yamauchi, Yayoi Watanabe, Ryouko Ima, Harumi Tajima, Yuuko Oribe, Marie Antoinette, Emi Shiro, Rie Saotome, Sanae Obori
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 60
Filmnummer 34041

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ondskapt
2014-05-29
Snyggt och lagom knasigt.
schramm
2014-02-06
nunsplotation är väl ingen frisk människas favorit genre. men i vanlig ordning har japanerna här skruvat upp idiotin till 11. allt är så over-the-top att man inte vet vart man ska ta vägen i nunneklostret. det smiskat, bes, knullas hejvillt och nunnorna kastar kläderna när första, bästa tillfälle ges. min favorit i filmen är den pilska prästen, med rasputin-skägg som överlevt både auschwitz och nagasaki(!). skevt och dumt, precis som man vill ha det.
Gordyal
2009-03-26
För vänner av sleazigt sexuellt våld så är "Convent of the Sacred Beast" något utöver det vanliga. Däremot så omgärdas dessa scener av en drama-thriller-historia och tillika -stämning, som i och för sig inte är fy skam, men som ändå drar ner betyget från en fyra till en stark trea. (9+/15)
Suspiria
2008-02-19
bisarr men vääldigt snyggt filmad. tyvärr når handlingen inte upp till utseendet... man hade kunnat dra ner på sexinslagen och buskistendenserna så hade den varit fantastiskt mkt bättre.
mandarin_80
2006-04-11
Lätt den coolaste och roligaste kinkyfilm om nunnor jag sett!
Benway
2006-02-20
Historien kanske inte är helt stark, men jag är vansinnigt svag för hädelser och snygga cinemascopekompositioner.
MilkMonkey
2005-12-30
japansk nunsploitation ser man väl inte varje dag, men efter 20 min väntar inga överraskningar och den blir rätt tråkig . . . vilket sammantäffande att den onda översteprästen ser ut som Asahara Shoko
eatfrog
2005-10-13
Galen film, med massor av halvnakna kvinnor, piskande och sexuell frustration. Riktigt bra filmad, och härligt bizarr. Sevärd!