2.2
2.2
Control Alt Delete
När datorn ändå är din bästa vän, varför inte gå hela vägen? Det är 1999, och programmeraren Lewis blir dumpad av sin flickvän Sarah, eftersom han tillbringar mer tid framför datorn än med henne. Lewis konsumerar i sin ensamhet allt mer internetporr, men upptäcker att det inte är bilderna på skärmen som verkligen tänder honom... Insikten får honom att inleda ett förvånansvärt tillfredsställande förhållande med sin dator. Men snart upptäcker han att det finns fler - och sexigare - datorer där ute, bland annat hans chefs splitternya F10...
Originaltitel | Control Alt Delete |
Regissör | Cameron Labine |
Manus | Cameron Labine |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Tyler Labine, Sonja Bennett, Keith Dallas, Laura Bertram, Alisen Down, Geoff Gustafson, Kevin Kruchkywich, Bro Gilbert, Jonathon Young, Carrie Ruscheinsky |
Lite småkul, speciellt chefen :) , men ganska amatörmässig och inte så händelserik. OK film om man ser till budget och skådespelare men inte något som jag skulle rekommendera.
"En väldigt kul idé, men något ammatörmässigt genomförd. Många roliga
detaljer, och en bra, om än överdriven, skådespelarensemble."
En väldigt kul idé, men något ammatörmässigt genomförd. Många roliga detaljer, och en bra, om än överdriven, skådespelarensemble.