Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Contraband


Chris Farraday är en före detta smugglare som har lagt det kriminella livet bakom sig. Men när hans svåger blir skyldig en knarklangare en stor mängd pengar tvingas han bege sig till Panama för en sista smuggling.


Originaltitel Contraband
Regissör Baltasar Kormákur
Manus Aaron Guzikowski
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Caleb Landry Jones, Ben Foster, Giovanni Ribisi, Lukas Haas, Michael Beasley, J K Simmons, Diego Luna, David O'Hara, William Lucking, Robert Wahlberg, Ólafur Darri Ólafsson, Viktor Hernandez, Jaqueline Fleming, Connor Hill
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1750
Filmnummer 90003

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2021-01-01
Helt okej action rulle med alltid bra Mark Wahlberg av den isländske regissören Baltasar Kormákur som här gjort en nyversion av sin isländska film (som jag inte sett) i Hollywood tappning, bra skådisar i övriga roller, Kate Beckinsale, Caleb Landry Jones, Ben Foster, Giovanni Ribisi, Diego Luna och den alltid lysande J.K Simmons. Brukar inte förespråka filmer som ska försköna brott till något bra eller få det att se ut som något hjältedåd men köper det ändå, för det är välgjort och välspelat även om det känns lite för snabbspolat ibland och lite för kaotiskt och orealistiskt många gånger, så är det ändå ganska spännande och alla bra skådespelare höjer filmen ett snäpp och slutet är smart och bra, så vill man ha lite snabb action och spännande kuppfilm i typ samma andra som gone in 60 seconds eller the italian job så är detta något att sikta in sig på, betyget blir en stabil 3:a
Gordyal
2020-07-06
Definitivt över all förväntan. Mycket högt popcornunderhållningsvärde. Rackarns vad med saker det händer genom hela filmen. Någon djupare analys är man nog klok om man låter bli att göra, det räcker gott med det taffliga kameraarbetet och med den bristande realismen. Men hej vad det går, och emellanåt är det faktiskt genuint spännande. (9/15)
deswhip
2017-12-31
Ok actionrulle. Storyn brister lite i trovärdighet, vilket är synd. På plussidan tycker jag filmen är väldigt välcastad med bra/coola karaktärer som följd. 3-
Bomkia
2017-02-01
Duglig liten actionrulle. Värd en titt en tråkig söndagseftermiddag. 3a.
snurr
2016-10-02
Spännande, bra nerv och flera bra skådespelare. Gillade särskilt han som spelade kaptenen. Snyggt foto och vill gärna se fler filmer med Mark Wahlberg.
Rele
2016-10-01
En film med action, men dålig. Manuset och regin hade väldigt stora svagheter. Jag ger en tvåa.
Bullen84a
2015-06-29
Sevärd
Krille80
2015-01-14
Filmens första halva, ca 55 min, var ett sådant sömnpiller att jag slocknade någonstans där. När jag dagen efter återupptog filmtittandet så upptäckte jag dock en andra halva som faktiskt hade ett visst driv i sin historia och så bjöd på action och spänning. Det blir dock aldrig bra, inte ens i närheten. Jag blir också sur över att se skådisar, jag gillar, som Ben Foster, Giovanni Ribisi och Kate Beckingsale spela roller där deras förmåga nästan helt slarvas bort.
LucaToni
2014-11-16
Bra i sin genre. Mycket nära en trea.
Djason
2014-07-21
Spännande och helt klart välgjord actionfilm men absolut inget nytt. Bra skådisar där flera skådisar har gjort liknande roller förut så de kan sin sak.
Visa äldre kommentarer »