Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Contamination


Ett till synes övergivet fartyg flyter in i New York's hamn utan någon någon kan etablera någon form av kontakt. Hamnpolisen går ombord och det enda de hittar är några lik som verkar ha exploderat inifrån. Polisen tillkallas och de hittar en stor samling med stora och gröna 'ägg'. Det visar att sig att äggen mognar i värme och sprutat ut en skum vätska när de kommer i närheten av liv, vilket resulterar i att personen i fråga exploderar i slowmotion som får Peckinpah's våldsorgier att framstå som snabbspolning. Några personer i vita rockar kommer fram till att äggen kommer från en annan planet och man kommer då på att en astronaut från en tidigare Mars-expedition mumlat något om ägg i en grotta på planeten. Ingen trodde givetvis på honom förrän nu.


Originaltitel Contaminazione
Alternativ titel Alien Contamination
Regissör Luigi Cozzi
Manus Erich Tomek, Luigi Cozzi
Genre Action, Skräck, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Ian McCulloch, Marino Masé, Louise Marleau, Siegfried Rauch, Gisela Hahn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 161
Filmnummer 3129

Recensioner

Skapad 2019-12-23 av
Jag brukar säg att jag hellre ser ett roligt plagiat än ett tråkigt orginal. T ex när det kommer till den välgjorda, men tråkiga, Flykten från New York. I det fallet är båda After the fall of...   Läs mer »

Kommentarer


henrikj
2020-10-29
Ruskigt seg.
Stan
2017-10-21
Enda anledningen att se den här är det fantastiska musiken av Goblin och några fucked up scener med aliens, annars är det ett jädra sömnmedel
dudson
2017-03-05
Seg och trist med ändå skapligt kultig med några fina Death scenes" thats IT .
Halofreak92swe
2016-11-06
Riktigt dum och fånig rip-off på Alien. Dåligt tempo, irriterande musik och fula splattereffekter. En riktig B-scifi.
amam
2016-09-27
Jag ville verkligen gilla den här filmen men den var ju så himla dum, så otroligt dum. De få bra sakerna är visserligen saker jag gillar men de räddar inte filmen tyvärr.
Namellak
2016-09-19
bra sammanfattning schramm!
gjoob
2016-08-06
Dialogen är förvisso fantastiskt dumrolig ibland, men filmen har ett långt mittenparti som är otroligt tråkigt. Höjdpunkterna (de slemmiga äggen och det människoslukande monstret) är bra, men tyvärr ganska få till antalet.
Robkiller
2016-04-09
Italiensk sci-fi med Alien kopplingar... handlingen är intressant.. men genomförandet inge vidare... en del splatter, en massa ägg, ett fult monster, risiga skådespelare och ett lågt tempo...
schramm
2015-10-08
vi får veta hur kaffe görs! vi får besöka colombia! vi får se ägg som sjunger (det är väl inte beatles direkt men ändå)! och, viktigaste av allt, vi får besöka mars. den röda planeten har länge varit på tapeten. här får vi på ett verklighetstroget sätt se marsmänniskor i dess naturliga miljö. och givetvis lite ond bråd död. det är ju ändå det älskade italien vi snackar om. viva italia! denna film bör ses efter du dygnat och druckit 1,5 liter kaffe för maximal effekt.
gnolam
2015-03-08
Segar tyvärr ned sig rejält efter en halvtimma och kommer inte igen förrän på slutet.
Visa äldre kommentarer »