Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Constantine


Exorcisten John Constantine har bokstavligen rest från helvetet och tillbaka. Han möter polisen Angela Dodson som är övertygad om att hennes djupt religiösa tvillingsyster Isabel inte har tagit livet av sig utan instället blivit mördad av en djävulssekt. För att lösa mordet på Isabel måste de vada genom en värld fylld av demoner och änglar som bara existerar i landskapet precis under det nutida Los Angeles. Fångade i en serie ockulta händelser blir de båda ofrivilligt indragna i kriget och måste se till att det blir fred mellan de två sidorna, kosta vad det kosta vill.


Originaltitel Constantine
Regissör Francis Lawrence
Manus Kevin Brodbin, Frank A Cappello
Genre Drama, Action, Thriller, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou, Max Baker, Pruitt Taylor Vince, Gavin Rossdale, Tilda Swinton, Peter Stormare, Jesse Ramirez, José Zúñiga, Francis Guinan, Larry Cedar, April Grace
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11090
Filmnummer 23992

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av jack_jack_jack
Filmen Constantine handlar om John som jobbar som excorsist. Han har gåvan att se \"saker som man inte borde se\", Keanu Reeves som spelar John Constantine är kall men gör allt för den goda saken....   Läs mer »

Skapad 2019-11-25 av paycheck
John Constantine är en exorcist och har rest in i helvetet och tillbaka ett flertal gånger. En tjej vid namn Angela Dodson kontaktar Constantine för att få reda på hur mordet på hennes tvillings...   Läs mer »

Skapad 2019-11-24 av Rollywood
John Constantine (Keanu Reeves) lever ett ganska annorlunda liv till skillnad från den typiske människan. Han spenderar nämligen hela dagarna åt exorcism och deportering av onda andar. I en värld...   Läs mer »

Kommentarer


Rune2000
2022-11-17
Såg denna pga det relativt höga betyget på Imdb och blev rejält besviken. En riktig dussinrulle som känns som en produkt av sin tid. Peter Stormare var filmens största behållning och jag hade gärna sett mer av honom i filmen.
Rai
2018-03-07
Riktigt värdelös film!!!
Jamesa
2017-03-05
Hade höga förväntningar när den kom, infriade givetvis inte dem utan jag tyckte att den var rent och skärt dålig då. Kom i en vända då det kom väldigt mycket otroligt bra film i övrigt att konkurrera med. Ser om den nu och den känns mer ok, ökar till en 2:a i betyg.
Stygga-Vargen
2016-08-14
Grymt bra och spännande film där Keanu Reeves gör en av sina bästa roller! Snygga specialeffekter!
best_jeppe
2016-08-07
Såg om denna igår (såg den första gången för över 11 år sedan) och jag gillade den mer nu än första gången jag såg den. Även om det här inte var en höjdarfilm när det begav sig så är den ändå bättre än vad många filmer är nu. Stabil 3a.
supermancover
2016-05-07
Det är en tvåa egentligen, men Stormare är ju ändå väldigt bra (och han och jag är från samma stad) så en svag trea.
Murvel48
2016-01-17
Mumbo jumbo för hela slanten. Stark etta!
Brouhaha
2015-06-04
Även om Reeves är en av världens bästa skådespelare och att han här gör sin bästa roll sedan Johnny Mnemonic är det inte tillräckligt för att bära upp filmen. Börjar med ett jäkligt intressant tema, men det blir lite väl överdrivet. Och sedan kommer Tilda Swinton in och förstör upplevelsen helt.
CinemaStrange
2015-04-27
Vad som gjorde mycket av filmen var musiken och stormare
Engravadlax
2015-01-28
En i flera avseenden sjysst debut av Francis Lawrence, men Keanu Reeves... ja, Keanu Reeves.
Visa äldre kommentarer »