Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Conan the Barbarian


En resa som inleds som en personlig vendetta för den fruktade krigaren förvandlas snart till ett episkt slag mot rivaler, monster och omöjliga odds när Conan inser att han är det enda hoppet för att rädda nationerna från övernaturlig ondska.


Originaltitel Conan the Barbarian
Alternativ titel Conan 3D
Regissör Marcus Nispel
Manus Sean Hood, Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer (I)
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Jason Momoa, Stephen Lang, Rachel Nichols, Ron Perlman, Rose McGowan, Bob Sapp, Leo Howard, Steven O'Donnell, Nonso Anozie, Raad Rawi, Laila Rouass, Saïd Taghmaoui, Milton Welsh, Katarzyna Wolejnio, Borislav Iliev, Nathan Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2294
Filmnummer 86524

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2023-01-06
Underhållning om man vill.
Robkiller
2021-02-09
Det här är väl egentligen rätt dåligt, men ändå underhållande.
Starlette
2020-10-18
Jason är fin att titta på iaf.
Rai
2019-03-20
Nja, jag är ju ganska svag för fantasy men denna nja..
Barneyk
2019-01-04
Till att börja med så blir jag ändå lite glad av detta, jag påminns om hur mycket jag ändå tycker om fantasy-filmer så även om detta är dåligt så underhålls jag till en början. Men allt eftersom blir det allt tråkigare och försöket till att ha någon uppdaterad charmig 80-tals macho sexism funkar verkligen inte alls. Filmen blir verkligen astråkig vartåt det lider och trots en väldigt snällt trevlig tvåa som första halva så landar filmen till slut på en etta ändå.
Hanness
2016-05-30
Oerhört fånig, till och med att valfritt studentspex är bättre.
Rele
2016-05-29
En dålig Conan film. Jag ger en etta.
origC-J
2016-04-02
Håller med om att Momoa faktiskt inte är helt värdelös som Conan. Men filmen som helhet saknar motsvarigheter till den absurda, excentriska genialitet som gjorde originalet så bra: ingen Arnold, ingen John Milius, James Earl Jones, Basil Poledouris... Det var otroligt att det gick en gång, och när man försöker göra en större version var det ju kört från början...
cannibalrice
2016-03-05
Ta tillbaka Arnold. De här försöken på att göra seriös film av Conan är tråkiga bortom tråkighet.
Brouhaha
2015-12-26
Får ändå ge den en svag 3'a, hur mycket det än finns att klaga på. Det absolut största problemet var givetvis Momoa. Om de nu skulle ha någon utan karisma i huvudrollen kunde de i varje fall ha valt någon som var lite biff. Men de finns många trevliga biroller, så det blir ändå rätt trevligt. Lang, Nichols, the black guy, infödingen osv osv. Hade det varit lite mer naket och lite mer våld hade den nog kunnat få ett högre betyg, kändes som om det var något som saknades i den här filmen.
Visa äldre kommentarer »