Common Wealth

Julia är en fastighetsmäklare i 40-årsåldern vars äktenskap sjunger på sista refrängen. När hon ska försöka sälja en tjusig lägenhet i centrala Madrid bestämmer hon sig för att låna lägenheten för att få guldkant på tillvaron. Av en slump hittar hon 300 miljoner pesetas när en av husets hyresgäster hittas död i sin lägenhet. Julia drömmer sig bort, ovetandes om att husets övriga hyresgäster nu är ute efter henne. Helvetet brakar loss. Kommer Julia undan med livet i behåll?

Originaltitel La comunidad
Regissör Álex de la Iglesia
Manus Álex de la Iglesia, Jorge Guerricaechevarría
Genre Komedi, Kriminalare, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Carmen Maura, Eduardo Antuña, María Asquerino, Jesús Bonilla, Marta Fernández Muro, Paca Gabaldón, Ane Gabarain, Sancho Gracia, Emilio Gutiérrez Caba, Kiti Manver, Terele Pávez, Roberto Perdomo, Manuel Tejada, Enrique Villén

callusis
2014-06-01
Spanska är ganska jobbigt att höra på när man är bakfull.
jeremy_jones
2013-12-15
Det tar 20 minuter innan jag är med på tåget, men jäklar vilken upplevelse det blir sen. En sorts absurd och respektlös Hitchcockrulle som uppdaterar de gamla klassiska lägenhetsrysarna med charm och morbid humor.
JimCarrey
2013-01-24
:D riktigt skön! 3+
alexi
2010-08-07
Jävligt skön Carmen Maura!

2005-04-28
En mycket stark fyra. Mycket roligare och baettre aen nagot som Hollywood har kraekt upp de sista 5 aren.
uber
2003-02-23
Titel: Common Wealth, Orginaltitel: La Comunidad. Ursäkta.
uber
2003-02-23