Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Command Performance


En välgörenhetskonsert i Moskva förvandlas till en blodig tillställning när beväpnade utpressare tar den amerikanska popstjärnan och den ryska presidenten som gisslan. Hjälp är på väg i form av en trummis (Lundgren), som spelar i ett heavy metal-band och en ung rysk agent.


Originaltitel Command Performance
Regissör Dolph Lundgren
Manus Dolph Lundgren, Steve Latshaw
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Dave Legeno, Hristo Shopov, Zahary Baharov, Shelly Varod, Ivaylo Geraskov, Clement von Franckenstein, Melissa Molinaro, James Chalke, Katarzyna Wolejnio, Ida Lundgren, Robin Dobson, Raicho Vasilev, Slavi Slavov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 210
Filmnummer 72670

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2015-02-16
Lundgren borde gjort den här filmen för typ 20år sedan då han var frächare. Annars en löpande bandet film enligt mallarna. Cool variation med slakten av terrorister att använda olika musik instrument.+ poäng där .Sen var ju skurken ett mega as av stora mått.
RichardEk
2013-07-14
Positivt överraskning av film i Die Hard - genren. Det är väl i sin ordning, efter att Seagal gjort 'Under Siege' och van Damme 'Sudden Death' är det klart att Dolph ska få göra sin version. Vinner på hög charmfaktor. Bara att sätta Dolph bakom trummor ger en stjärna. Blodig B-action, inspelad i Bulgarien och Ryssland, och faktiskt hyfsat spännande.
indygrinder
2011-08-04
Prettofilm.
Infernali
2010-11-20
Viktigaste filmen på 25 år. En film av män, för män.
Sim88
2010-10-31
Dolph kan spela så många olika roller.... nej vänta, han kan spela samma roll i många olika situationer.
Floop
2010-10-31
Dolphs mage och bringa syntes konstant. At all times. Det var bara en gradskillnad från scen till scen (ibland hade han på sig en väst).
FilmGuden
2010-08-23
En småball action, med mycket onödigt våld. Inte i klass med Dolphs bättre på 90-talet. Men Die Hard-upplägget är något färgstarkt i kanten.
jonbo
2010-08-13
Ganska mycket skit.
staten
2010-06-13
Något av en besvikelse. Rent tekniskt hantverksmässigt är filmen mycket bra men stämningen är lite platt. Arenan som plats används inget vidare och det är sällan spännande på riktigt. Dock massa sköna punchlines och bra action.
zazken
2010-04-18
Förvisso riktigt usel. Ändock helt underbar. Dolph levererar oneliners och risigt skådespeleri som bara Dolph kan. Ett nöje att skåda.
Visa äldre kommentarer »