Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Come Early Morning


Den känslomässigt avtrubbade Lucy bor i en typisk småstad i Arkansas. Våldsamma barrundor, one-night-stands och komplicerade familjerelationer utgör hennes vardag, men nykomlingen Cal lyckas steg för steg tränga igenom Lucys pansar.


Originaltitel Come Early Morning
Regissör Joey Lauren Adams
Manus Joey Lauren Adams
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ashley Judd, Jeffrey Donovan, Tim Blake Nelson, Diane Ladd, Stacey Keach, Laura Prepon, Ray McKinnon, Scott Wilson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 149
Filmnummer 47449

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


yrkeschaufföre
2012-02-17
En väldigt ärlig skildring med söta Ashley.
larox
2011-11-29
En skön och avkopplande film, inte sliskig på något sätt - välspelad och realistisk, som en frisk fläkt. :)
yoyojimbo
2010-01-29
En riktigt bra film, om man bortser från den konservativa moralismen: Lucy gör fel som har engångsligg, hon borde hitta en kille att stadga sig med.
anemona74
2009-08-25
Besviken... Ashley Judd brukar vara väldigt bra och är en av mina favoriter, men inte i detta långtråkiga drama utan känsla eller något som lockar. Trist
Beatsanna
2009-07-30
fin, men inte så avancerad historia
Önskat
2008-08-14
En stark, tragisk?, gripande?, vacker?. Jag vet seriöst inte vad man ska ska skriva om den här filmen. Men bra det var den.

2007-12-12
Det är svårt att sätta fingret på exakt vad som gör den här filmen bra. Det är inte direkt tal om någon sliskig feel-good-movie och så värst mycket av pekpinnar och moralkakor blir det inte heller. Bra det. Även om jag inte kände att jag hade speciellt mycket gemensamt med huvudpersonen i filmen så var det ändå en påminnelse om hur problematiskt livet blir när man väl växt upp men hur det hela ändå rullar på. Jag gillade filmen hur som helst och Ashley Judd gjorde bra ifrån sig. 3+
Moonlighting
2007-08-03
Att den lantlolla Ashley Judd porträtterar skulle springa runt i sevenjeans känns inte helt trovärdigt, men trots det bjuder Judd på helt okej spel. Det finns inget i den här filmen som är provocerande uselt, men heller inget som på något vis är minnesvärt. För simpelt, för tunt, för ytligt och otillfredsställande.

2007-03-30
Gripande? Vad var det som var så gripande? :-S
IdaRystad
2007-03-25
wow, jag trodde denna skulle vara ganska dålig men den var klart bättre än vad jag trodde, en väldigt stark trea! Gripande.
Visa äldre kommentarer »