2.2
2.2
Columbus Day
Efter sitt livs stöt gömmer sig en tjuv i stadsparken medan han planerar hur han ska bli av med stöldgodset. Där blir han oväntat nog vän med en brådmogen pojke som uppmuntrar honom att försöka nå sin ex-fru och dotter, som han hoppas kommer att vilja återta kontakten med honom nu när han är på väg att bli rik. När hans affärer ser ut att gå i stöpet gör han allt han kan för att hålla pojken utanför och rymma till Florida för att återförenas med sin familj.

Originaltitel | Columbus Day |
Regissör | Charles Burmeister |
Manus | Charles Burmeister |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Val Kilmer, Marg Helgenberger, Wilmer Valderrama, Ashley Johnson, Lobo Sebastian, Michael Muhney, Bobb'e J Thompson, Richard Edson, Ivana Milicevic |
Kilmer lufsar runt i överrock och försöker reda upp sitt liv. Så uppfattade jag på ett ungefär att detta skräpet handlade om.
Gäsp
Undrar vad som låg i väskan??
Haha det sämsta jag sett i år. Garanterat. Inte ens värt de 10:- jag lade ner på DVD:n.
Ointressant o tråkig och en irriterande unge.
Ne, håller inte... Men bra skådespeleri av Klimer, men vad f*n gör Helgenberger i en sådan här film? Gå in och läs min recension av filmen på: http://bewitched.blogg.se
Träigt spelat av Kilmer, vilket inte var helt oväntat kanske. Men var han tvungen att ta i så att han sket ner sig för att verka seriös? Det blev ju så krystat att en höggravid hade hamnat i bakgrunden. Uselt manus och totalt osammanhängande story bidrog ju också till att allt blev skit. Dessutom sjukt trött drama mellan Kilmer och ungen.
shit va dåligt klippt den här filmen var vilket bottennapp
I stil med Phone Booth utspelar sig detta actiondrama på endast ett ställe, med en del avstickare till följd av berättandet. Här är det dock mer avskalat, och inte lika spännande, vilket inte heller är poängen. Otroligt bra spel från framför allt unge Bobb'e J Thompson som spenderar den nyinstiftade helgdagen Columbus Day i en park tillsammans med Val Kilmer, som också han bjuder på en fin rollprestation.
Annorlunda men varm och fin film med härliga enskilda berättande historier dold i detaljerna i bakgrunden. Dessutom bjöd den på Leendeframkallande konversationer mellan Val Kilmer och pojken i parken. En riktig söndagsfilm!