3.4

Collision

En dödlig seriekrock sker under mystiska omständigheter på motorväg A12. Det blir det första fallet på länge för kriminalinspektör John Tollins, som precis återinträtt i tjänst efter en familjetragedi. Tollins börjar nysta i hemligheterna och livsödena hos en grupp människor som inte har något gemensamt förutom ett avgörande ögonblick som förändrat allt.

Originaltitel Collision
Regissör Marc Evans
Manus Anthony Horowitz, Mike Walker
Genre Drama, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Douglas Henshall, Dean Lennox Kelly, Lucy Griffiths (II), Philip Davis, Sylvia Syms, Paul McGann, Matt Ryan, Christopher Villiers

2015-01-12
Jag gillar idèn med att man får följa livsödèn av personer inblandade i en seriekrock. Varje avsnitt avslöjar mer om människorna som dog och överlevde och jag tycker man lyckas någorlunda väl med alla sidhistorier. Jag tycker mer om en del än andra men ingen är dålig. Under seriens första två avsnitt hade jag lite svårt för det osannolika att så många människor i samma olycka bar på sådan stora hemligheter men nr jag väl kunde koppla bort det så trivdes jag och de avslutande avsnitten är bra. 3+
BROBJO
2010-01-31
helt ok!
JaxJulle
2010-01-16
Spännande, skapligt välgjord men ganska väntad. Den hade mått bra av att inte ha så många lösa trådar.
precious_death
2010-01-13