Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Cold Eyes


Rafflande actionthriller där hypermodern övervakningsteknologi utnyttjas till fullo under polisens jakt på en ökänd bankrånarliga i Seoul.


Originaltitel Gam-si-ja-deul
Regissör Jo Ui-seok, Kim Byung-seo
Manus Jo Ui-seok, Au Kin-yee, Yau Nai-hoi
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Sol Kyung-gu, Han Hyo-joo, Jung Woo-sung, Kim Byeong-ok, Jin Kyung, Lee Jun-ho, Lee Dong-hwi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 108277

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Portugallien
2016-04-11
3-
Yuddy
2014-01-03
Originalet är bättre.
filmfreak1
2013-12-02
För enformigt för att riktigt hålla i två timmar. Dock välgjord i det flesta avseenden.
erik.p
2013-12-01
Inte så tokigt. Inte så himla koreanskt heller, utan ganska mycket Hollywood. Svag fyra. Snyggt filmat. Sen förlåter man kanske lite väl mycke ti handlingen bara för att det utspelas i en miljö som man tycker känns "cool"...
Hindsight
2013-11-28
Överraskande bra. Snyggt filmat och klippt och underhållande actionscener. Storyn hackar till lite emellanåt och är väldig förutsägbar dock. Är ändå i mina ögon en av de mest underhållande filmerna som Sydkorea producerat i år.
Horibe
2013-11-24
Kompetent remake av Eye in the Sky. Dock dras betyget ner än aningen av att filmen är mer klyshig, plastig och hollywoodaktig.
Redfield4ever
2013-11-11
Handlingen är ju inte direkt något nyskapande, men herregud vad välgjord den är! Filmen är skitbra filmad och klippt och sällan har spaningsuppdrag känts så engagerande. Sen kanske det är löjligt att säga att något så simpelt som att huvudrollen är en kvinna ger den ett plus i kanten men det är uppfriskande att se och hela "djurskocken" består av karaktärer man bara vill spendera mer tid med. Trots sin simpla premiss så kan detta nog fan vara min absoluta favoritfilm jag sett än så länge i år. Den är i alla fall högt upp på listan!
Sznax
2013-11-11
Högt tempo och riktigt snyggt modernt och polerat foto. Kanske inte så tät som man kunde hoppats på men så fort tempot höjs lite så tar klippningen i och man sitter fast i stolen. Karaktärerna är riktigt bra (vilket är ovanligt för genren) och man får tillräckligt mycket känslor för att bry sig. Mot slutet håller kanske inte manuset helt och man önskar de hade haft lite mer fantasi. Betyg 6.5
millimoj
2013-11-11
Kanske mest pga att det var Seoul. Annars 3:a.
Riksmarskalk
2013-11-10
Alldelse för mycket faktafel vilket gjorde att den inte kändes trovärdig - filmen hade även en del plotholes som man inte bara kan förbise. Karaktärerna var bleka och intensägande. Trots min kritik tyckte jag filmen var riktigt spännande. Hade ett bra flow och stundtals var den riktigt vass. Beryget blir en svag trea.
Visa äldre kommentarer »