Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Cocaine Bear


Den här helgalna filmen är inspirerad av en sann historia. 1985 kraschade en knarklangares plan, kokain försvann och en svartbjörn åt av det. I filmen samlas en udda blandning av poliser, brottslingar, turister och tonåringar i en skog i Georgia där toppen av näringskedjan, ett rovdjur på 230 kilo, har intagit en förbluffande stor mängd kokain och går bärsärkargång i en vild jakt på mer kokain - och på blod.


Originaltitel Cocaine Bear
Regissör Elizabeth Banks
Manus Jimmy Warden
Genre Komedi, Thriller, Äventyr
Skådespelare Ray Liotta, Keri Russell, Margo Martindale, Alden Ehrenreich, Matthew Rhys, Kristofer Hivju, Jesse Tyler Ferguson, Ayoola Smart, O'Shea Jackson Jr., Isiah Whitlock Jr., Brooklynn Prince, Christian Convery, Kahyun Kim
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 173
Filmnummer 144041

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2024-03-23
Rent trams egentligen, men underhållande om man tar den för vad den är. Med högre budget hade det troligen blivit en helt annan film.
Rune2000
2023-10-31
Jag hade mycket låga förväntningar på denna udda premiss men tyvärr var filmen betydligt sämre än jag befarade. Manuset och regin är en katastrof men jag var ännu mer besviken av hur duktiga skådespelare spelar över och gör denna film till en fars. Inte ens Ray Liotta, Keri Russell eller Alden Ehrenreich lyckas att göra något vettigt med sina karaktärer. Fullständigt bottennapp!
TimBuckley
2023-08-03
En sevärd och rekommendabel 2:a. Men filmen är rakt igenom en bagatell. Tar vi bort kokainet/björnen, som ärligt talat är en ganska liten del av manuset. Så har den egentligen inte särskilt mycket att komma med annat än lite humor och ett ganska bra skådespel. Men med en nypa salt så är den ändå ett roligt tidsfördriv. Allt behöver inte vara gjort för Anthony Hopkins eller Meryl Streep så att säga, utan ibland vill man ha pommes.
GrandMaster_E
2023-07-14
Det smärtar att inte ge högre betyg än en 2:a på denna då filmer som dessa inte växer på träd längre. Iallafall inte med denna exponering som denna fått. Det är pang på rödbetan direlt och inte direkt teåkigt men björneffekterna tar en ur filmen och jag gissar att det är en budgetfråga i slutändan. Synd då konceptet är helt underbart bissart & kul.
Dream
2023-04-19
Inte omöjligt att det blivit en kult klassiker ifall effekterna på björnen varit bättre, men med detta slut resultatet är det bara en stor besvikelse.
vonadel
2023-04-18
Godkänd. En del roliga skådisinslag; Liotta (hans sista film?), JT Ferguson o K. Hivju t ex. Bra soundtrack. Smårolig emellanåt, men håller inte riktigt för en hel film. Halvtaskig CGI på björnen också. 5/10
isecore
2023-03-30
Den här filmen är skit, men det är ganska rolig skit.
PeterTheW
2023-03-18
Underbar film ju!
Starkbröl
2023-03-22
Dålig CGI-björn vilket förstör en hel del. Annars en normal självmedveten-schlock-film av modernt snitt. Lite långsam och trist bitvis men jag är snäll och ger en svag trea pga det absurda konceptet, ett koncept som egentligen inte räcker till en hel långfilm och känns lite som en cash grab, men men.
djonipony
2023-03-16
Svag 3a. Småkul. Hade ändå kunnat ta sig på Så pass mycket allvar att man fimpar tramsskådespeleriet som Hivju bjuder på. Fine att man är traumatiserad, men sådär pajasaktigt agerar man ju inte. Känns såklart att se Liotta efter fjolårets bortgång. Ice Cube's grabb funkar - liksom farsgubben - bra i komedier. Trots 95 min hade man kunnat kapa 5-10 min för en starkare 3a.
Visa äldre kommentarer »