2.5

Cleopatra Jones - specialagenten

Den karatekunniga specialagenten Cleopatra Jones är anställd av regeringen för att bekämpa narkotikahandeln. När hon bränner ett opiumfält i Turkiet får den lesbiska drogdrottningen Mommy nog: Cleopatra Jones måste stoppas!

Originaltitel Cleopatra Jones
Regissör Jack Starrett
Manus Max Julien, Sheldon Keller
Genre Kriminalare, Action, Thriller, 70-tal
Skådespelare Bernie Casey, Shelley Winters, Tamara Dobson, Antonio Fargas, Dan Frazer, Brenda Sykes, Bill McKinney

Henkepedia
2011-11-04
En sevärd film men jag föredrar Pam Grier.
NicoFidenco
2009-04-07
hahaha
Hargulaf
2008-06-30
Hur många pälsfarmar gick det åt för att klä Cleopatra? Budgeten måste iaf ha gått till kostym för allt annat saknas i filmen.
DanielMott
2008-06-25
Haha, Shelley Winters som lesbisk drogdrottning, det kan inte bli annat än en trea!
yrkeschaufföre
2007-01-20
Såg inte riktigt hela, men det jag såg var ju inte lysande.
krck
2006-12-12
antalet klädbyten, poser och peruker väger upp hela jävla rullen!
RiffRandell
2005-07-16
Shaft är mycket bättre. Svag 2:a till detta verk. Kunde dock varit bättre; bra tanke men funkar inter.

2005-04-22
Har de typiska inslagen i en blaxpoitation, men handlingen är pinsamt dålig och actionscenerna är inte mycket att hurra för.
Czechflash
2005-04-22
Cleo är snygg och cool, gillar det här mer än t.ex. Shaft. Här finns mer humor som passar genren. Har sett bättre i genren, men med bra tempo och några roliga scener blir det ändå godkänt.
blomigt
2005-04-15