1.3
1.3
Clear Lake, WI

En grupp barndomsvänner återvänder till sin hemstad för att uppdatera sig om de fasansfulla händelser som hände för 15 år sedan.
Originaltitel | Clear Lake, WI |
Regissör | Brian Ide |
Manus | Geoff Bullens, Morgan Simpson |
Genre | 2000-tal, Thriller |
Skådespelare | Morgan Simpson, Grinnell Morris, Heather Simpson, Michael Madsen, Dustin Booth, Shi Ne Nielson, Carla Toutz, Paul Ben-Victor |
Lågbudjet skräp rakt av. Enda intressanta av när Madsen glimtar förbi rutan i några sekunder. Storyn är så fånig och extremt skratt-retande att man undrar vad regissören har rökt på för något###
Det finns en viss stämning som tyvärr inte är i samklang med filmens övriga eventuella kvaliteter. Det påminner om ett folkhögskoleprojekt eller något i den stilen. Samtidigt försöker inte filmen vara något annat så jag antar att man får det man ser.
Vinner nog inga priser för bästa klippning eller ljud. Inga andra priser heller för den delen misstänker jag.
Grundupplägget är inte helt dödfött men man har slarvat alldeles för myckt med detaljer, och efter ett gradvis förfall så sätter det förfärliga slutet definitivt spiken i kistan.
Kanske inte så dålig som de flesta verkar tycka. Trist filmad och träiga skådisar köper jag, men det är en rätt skön stämning av obehag och en story som nätt och jämnt håller.
Vi har en 70 minuter lång transportsträcka fram till ett slut som är väntat.
Vad ville den här filmen vara egentligen? Större delen av filmen är det en halvtaskigt utförd psykologisk studie där man emellanåt slänger in nåt random skräckmoment för att det ska verka som att det händer nåt spännande. Sen får det mynna ut i lite död och sånt, så där som regissören har sett andra göra. Michael Madsens roll var ju ganska meningslös också, känns som att han bara är med för att de ska kunna sätta hans namn på filmen så att dumjävlar som jag ska se eländet. Svag tvåa
Kriminellt dålig.
segare än en aco-kola
Vad tråkig och fullkomligt värdelöst slut.