Cigarettes & Coffee
Paul Thomas Andersons första film är en berättelse kring tre olika sällskap på en restaurang och hur deras historier knyts ihop med varandra på oväntade sätt.

Originaltitel | Cigarettes & Coffee |
Regissör | Paul Thomas Anderson |
Manus | Paul Thomas Anderson |
Genre | Drama, Kortfilm, 90-tal |
Skådespelare | Miguel Ferrer, Philip Baker Hall, Kirk Baltz, Scott Coffey, Bonnie Fidelman |
Oerhört kompetent var han visst redan då. Stark trea, för det här är så bra på alla sätt och vis.
Bra men inte mycket mer. Jag lyckas inte låta bli att betrakta den som en prolog till Sydney(Hard Eight). Även om den inte är det.
Inget speciellt.
En mycket välgjord kort film, den lyckas fånga öden på hela 24minuter., Det som var bra var att allt hängde ihop . Det dåliga men den här var nog att bildkvaliteten av ganska så dålig men den var ju inspelad med 35mm kamera. Men vad ska man ge den i betyg då? Filmen är bra och det är intressant att titta på så det blir nog en trea eller fyra. Eftersom jag har gett there will be blood en trea får jag nog ge denna också en trea för en kortfilm är sällan bättre än en långfilm. Om jag ser om there will be blood och sen de3ne här blir det nog en fyra.
Frågan är, var kan man se den, det enda som PTA har gjort som jag inte sett ännu.
Låter lite som Jarmush Coffee & cigaretts?