Chuck & Buck

Chuck & Buck var grannar och bästa kompisar under barndomen. Arton år senare träffas de igen vid Bucks mors begravning. Buck visar sig vara lite väl glad över att återse Chuck. Kramarna blir lite för långa och när Chuck reser bestämmer sig Buck att han måste återuppliva tiden från förr med Chuck även om det måste ske med tämligen drastiska metoder.

Originaltitel Chuck & Buck
Regissör Miguel Arteta
Manus Mike White (I)
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Lupe Ontiveros, Chris Weitz, Beth Colt, Paul Weitz, Maya Rudolph, Mike White (I), Mary Wigmore

AlbinWesley
2014-09-24
Udda, väldigt fin och samtidigt mörk och allvarlig. Det är inte riktigt i nivå med The Good Girl men inte långt borta.
Rune2000
2012-08-14
En märklig liten film som, trots sin tunna story, lyckas förmedla ett mycket intressant budskap.
The_falcon
2007-11-03
Märkligt obehaglig utan att den verkade göra några försök till att vara det. Mike White är ens bra manusförfattare, och han är precis söt nog för den här rollen. Forrest Gump i psykokläder. Udda.
padde
2006-12-13
Mike White är lite för smart för sitt eget bästa.
Läskientekopp
2005-11-19
Jag såg inte hela filmen av någon konstig anledning...
herakleitos
2004-02-11
Ganska obehaglig film. Också dess styrka.. Många roliga scener. många jobbiga scener.
Sarlac
2003-08-01
Meningslös och tråkig film. Förstår inte riktigt vad punchlinen är förutom att man måste gå vidare i livet.