Children Who Chase Lost Voices from Deep Below

Berättelsen om flickan Asuna som lever sitt stilla liv vid en kristall-radio som hon fått av sin far men en dag så möter Asuna en pojke och de både beger sig ut i världen på ett händelserikt äventyr. Asuna får lära sig världens orättvisor och skönhet men också känsla av att förlora någon mycket nära.

Originaltitel Hoshi o Ou Kodomo
Alternativ titel Journey to Agartha
Regissör Makoto Shinkai
Manus Makoto Shinkai
Genre Anime, Drama, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Kazuhiko Inoue (röst), Miyu Irino (röst), Hisako Kanemoto (röst)

jingoo
2014-05-11
Rek. 4 men nix. På papperet ser det bra ut, och den är snyggt gjord, men av någon anledning levererar den inte. Känns mest som en urvattnad Miyazaki-klon.
soilheart
2013-04-28
En vacker Makoto Shinkai-film med platser och miljöer som verkligen passar hans stil. Lite överdramatisk bara stundvis och tappar lite framåt slutet.
Biolm
2013-04-07
vill se
elzplz
2013-03-21
hur kan man inte vilja se en film som troligen har världens mest pretentiösa titel!? alltså. fint tecknad, stundvis spännande surrealism, fast främst fruktansvärt fånig. plus poäng till mig för användning av alliteration!!!!
cm_rollo
2012-10-16
lite väl utdraget slut men blir ändå en 4a mest pga den härliga settingen och designen.
andy_l
2012-10-10
fanns några korta snuttar av ganska fin surrealism, men på det stora hela: det här var torrt, segt och översentimentalt.
Taliah
2012-07-14
Började riktigt lovande men blev väldans översentimental och lite väl långdragen. Jävligt snygg iaf.
Hoppandesoffan
2012-03-06
Som vanligt när det gäller Shinkai gör han än en gång världens snyggaste anime men den här gången blir det en aning för mycket av allt. Finns inget som är direkt dåligt men tillsammans blir det tyvärr lite för mycket av det goda. Kanske blir en höjning vid omtitt men nu stannar betyget på en stark 3a:(
Avatard
2012-03-03
Otrolig!<3 vacker med udda varelser och gripande karaktärer. Solklar femma!

2011-12-15
Shinkais bästa än så länge, tveklöst.