Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Children of the Corn


En dag anländer en ondskefull pojkpredikant till den lilla staden Gatlin med ett budskap till barnen: "Endast människoblod kan göra marken fruktbar igen och rädda skörden". Filmen baseras på en Stephen King-novell


Originaltitel Children of the Corn
Regissör Fritz Kiersch
Manus George Goldsmith
Genre Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Linda Hamilton, Peter Horton, Courtney Gains, John Franklin, R G Armstrong, Robby Kiger, Anne-Marie McEvoy, Julie Maddalena, Jonas Marlowe, John Philbin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3814
Filmnummer 5216

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Redwood
Det finns bra filmer, det finns dåliga filmer, och det finns filmer som är så dåliga att de aldrig borde ha gjorts. Vidare finns det äldre filmer som var bra på sin tid men fullkomligt osebara i...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av FreddyKrueger
Baserad på Stephen Kings novell bringar Children of the Corn skräck till oss alla. Filmen handlar om ett ungt par som befinner sig vid fel ställe vid fel tidpunkt. De åker bil på en lantväg oc...   Läs mer »

Kommentarer


henrikj
2021-08-02
Fixade box med tre första filmerna så två kvar att genomlida uppenbarligen. Jösses vad ospännande och fånigt. Riktigt taffliga effekter som jordgubben på mousset.
Rai
2018-03-07
Kan inte beskriva hur usla dom hur otroligt usla dom här filmerna och ändå har jag försök se på nästan alla !!
Jamesa
2018-02-24
Legendarisk. Gillar den ju och skulle egentligen vilja sätta en 3:a för nostalgin, men egentligen är den kanske inte helt bra? Malachai är ju dock rätt skön... Stark 2:a för hans skull.
BarryHero
2017-04-26
Finns inte jattemycket positivt att saga om den har filmen. Laste lite om boken som later mycket battre an denna filmen. Viss mysfaktor i spokstaden Gatlin och Peter Horton ar ratt bra som protagonist. Annars ratt seg och trakig och daterad.
Stygga-Vargen
2016-08-22
Såg denna när jag var väldigt ung och då tyckte jag den var riktig läskig. Har sett om den i vuxen ålder och nu tycker jag bara den är överdriven och fånig. Stundvis lyckas den dock bli ganska underhållande. Svag 2:a.
AlbinWesley
2016-05-20
Synd att det är så mycket som känns så b-betonat, när det i grund och botten är så obehagligt och känns som ett helt ok manus. Rätt läskig ändå, men i inte bra.
Tatty
2016-05-14
Okej film men ganska skum och lite seg. Lite läskigt till och med.
janne
2016-02-19
Jag ger filmen en svag tvåa. Tyckte den var bra bitvis, men blev sämre mot slutet.
malin93
2016-01-04
Rekommenderad tvåa. Tyckte den här hade något ändå, främst är det väl stämningen jag gillar. Ungarna var riktigt obehagliga och det gör inte så mycket att inte så många förklaringar ges. Snygga specialeffekter, haha!
DrJW
2015-10-24
Och en slut som inte riktigt vet hur den ska sluta....
Visa äldre kommentarer »