1.8

Cherry Falls

Den lilla staden Cherry Falls är en fredlig plats ända tills en psykotisk seriemördare börjar söka sina offer bland stadens ungdomar. Först när en tredje tonåring hittas brutalt mördad börjar man skönja sammanhanget. Alla de som mördas är oskulder! Ungdomarna räknar snabbt ut att det bara finns en sak att göra för att slippa hamna på dödslistan - förlora oskulden, eller livet!

Originaltitel Cherry Falls
Regissör Geoffrey Wright
Manus Ken Selden
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Brittany Murphy, Jay Mohr, Michael Biehn, Jesse Bradford, Candy Clark, Amanda Anka, Joe Inscoe, Gabriel Mann, Natalie Ramsey, Douglas Spain, Bre Blair, Kristen Miller, Michael Weston, Keram Malicki-Sánchez, Joannah Portman, Vicki Davis, Bret McKee, Clementine Ford, Margaret Molster, Michael Goodwin, Colin Fickes, DJ Qualls

2022-11-23
Slasher enligt måtten av vad som var populärt runt 2000. Scream och Urban Legends står som mall, men här ligger fokus på sex istället. Storyn vill vara lurig, men rätt uppenbar väldigt tidigt. Sen är Murphy väldigt söt vilket alltid är ett plus. Synd att det gick åt helsike för henne.
Zok
2020-03-26
En slasher som jag gillade när den kom ut, och som faktiskt fungerar bra fortfarande om man gillar genren. Gör man inte det ska man nog se något annat.
2016-08-18
Parodierar slasher-genren samtidigt som det är en slasher-film i sig. Spännande och underhållande och väldigt bra skådespelare.
per_automatik
2015-07-20
Håller med silvertrain, högst underhållande och konstigt att den fått så låga betyg, helt ok skådespeleri och välskrivet manus.
2014-11-16
Detta är verkligen ingen bra film. Inte på långa vägar. Men den är så dålig att den i gott sällskap blir rolig. En mördare som man tror mördar oskulder, och därför bestämmer sig alla för att ha en bli-av-med-oskulden-fest, där alla ligger i underkläderna och hånglar loss i samma rum. Brittany Murphy får mig som vanligt att smälta lite. 2-
silvertrain
2014-07-06
En överraskande bra skräckfilm. Har lite svårt att förstå de.låga betygen. Det jag gillar mest är att denna är så oförutsägbar och vältänkt. Av mig får den iallafall en fyra.
dudson
2013-04-07
Mörk&brutal tonårs slasher som innehåller det som dom ska d,v,s sex..konflikter..barndomstrauma..+en helt Crazy mördare vilket denna lugnt har#)
horvendile
2012-07-13
Den var lite charmig, tyckte jag när den var klar. Fast egentligen ligger större delen av charmen i premissen, och... nja, det räcker inte.
jeremy_jones
2012-04-29
Murphys charm och en del bisarra vibbar till trots är detta en feg och förutsägbar film som inte förstår sin fulla potential. Riktigt synd.
Beeishly
2011-12-15