Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Cheerleader Camp


Skolans hejarklacksledare skickas iväg på läger. Alison drömmer hemska drömmar i vilka hon dödar sina vänner... Samtidigt är hennes pojkvän, som också är på lägret, ute och vänstrar med de andra flickorna. En efter en dödas de unga hejarklacksledarna, och Alison börjar undra om hon har en okänd mörk sida som vill döda dem... Eller är det någon annan som vill dem illa?


Originaltitel Cheerleader Camp
Alternativ titel Bloody Pom Poms, Bloody Scream
Regissör John Quinn
Manus David Lee Fein, RL O'Keefe
Genre Komedi, Skräck, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Betsy Russell, Teri Weigel, Lucinda Dickey, Leif Garrett, Lorie Griffin, George 'Buck' Flower, Travis McKenna, Rebecca Ferratti, Vickie Benson, Krista Pflanzer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 132
Filmnummer 3473

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2015-08-13
Väldigt svag tvåa, verkligen på gränsen till en etta. Kan inte direkt rekommendera den till någon. Det är i första halvan en vanlig exploativ tonårssexkomedi och så i andra halvan är det en ganska trist slasher.
haajen
2014-05-21
Det här är bottenlöst uselt och tyvärr rätt tråkigt men kan ändå inte sätta en etta då den har en del guldkorn av kitsch. Slutet är hopplöst förutsägbart men ändå rätt underbart.
ropes_in_tears
2014-04-05
Trevlig, och förbisedd, slasher-film med inslag av collegekomedi och ett ovanligt välskrivet manus.
DrJW
2013-04-07
Hade funkat bättre som porr än slasher-rulle, den hade inte så mycket slasher scener överhuvudtaget!
ziferN
2013-03-31
Småmysig, kul och klart underhållande slasher med en liten härlig 80-tals känsla och härligt 80-tal överlag. Storyn är kul och jag tycker att Betsy Russell fungerade helt ok i filmen, speciellt för en sån här film. Filmen tillhör varken en av dom bättre eller sämre slasherna från de underbara 80-talet utan rankar sig fint bland mängden. Helt ok!
craptastic
2013-03-04
Tramsig, men vafan.. tyckte det var godkänt.
Gordyal
2011-08-02
Nja. Med lite vilja kan man kanske kalla detta en hyfsad b-slasher. (5+/15)
Ondskapt
2010-03-20
Ordentligt dum rulle som dock har en hel del sköna inslag. 80-tal så det ryker om det; knasiga dansnummer och hemska frisyrer blandas med grisiga mord och kluriga drömsekvenser. Egentligen kanske inte värst bra, men underhållande och relativt eget, och det räcker i det här fallet.
Floop
2009-08-17
Leif Garrett, hehe...
HaTeViXeN
2008-04-14
haha, den här filmen förtjänar både en etta (för den var verkligen värdelös) å en femma (för den var verkligen rolig), så det blir en trea... haha, tala om att vara dålig på ett BRa sätt :D
Visa äldre kommentarer »