2.4
2.4
Chasing Liberty
Anna är dotter till USA:s president och har lite problem med sitt sociala liv. Det är inte lätt med Secret Service ständigt flåsandes i nacken. Hon beslutar sig därför att rymma medan hon och hela hennes familj är på diplomatiskt besök i Prag, och gör så med en främmande ung man. Det visar sig dock snart att den unge mannen inte är helt och hållet ärlig mot henne...

Originaltitel | Chasing Liberty |
Regissör | Andy Cadiff |
Manus | Derek Guiley, David Schneiderman |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Mandy Moore, Stark Sands, Tony Jayawardena, Jeremy Piven, Annabella Sciorra, Mark Harmon, Matthew Goode, Caroline Goodall, Beatrice Rosen |
Perfekt söndagsmatiné!
Haha! Vilket bös
Stark 3a.
När jag tänkt charm så har Kirsten Dunst och Natalie Portmans namn snabbt dykt upp i mitt huvud men nu här även Mandy Moore. Jag gillar denna film och Moores prestation gör att jag blir underhållen och trivs nästan hela vägen genom filmen. I slutet blir det kanske lite väl söt. Bihistorien med secret serviceagenterna lyfter filmen lite extra. 3+
Riktig mysig film. Gillar slutet!
Man skäms ju. Fy helvete vilket Mög.
Trean står kvar på denna misstänkta semestertripp, vid en jämförelse med Presidentens dotter borde detta vara den sämre men den har mer hjärta men "lättare" manus.
Fin kärlek, och fina europamiljöer.
Väldigt söt feelgood-film
Bara för att jag älskar Mandy och att Annabella och Jeremy spelar smågnabbande agenter så bra så får detta Europa-montage en svag trea.