Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Chasing Holden


Rebelliska Neil ger sig iväg på en expedition tvärs över USA för att hitta Holden Cauldfield - den fiktiva huvudpersonen i Neils favoritbok "Räddaren i nöden". Med sig på resan tar han vackra T.J. - den enda tjej han känner som älskar trubbel lika mycket som han själv, och som hans stenrika far absolut inte skulle samtycka till. Tillsammans smiter de från den välbärgade internatskolan och har snart lyckats få halva USA:s poliskår efter sig. Detta bekymrar dem inte det minsta - Cauldfield var ju också en man på flykt undan lagen!


Originaltitel Chasing Holden
Regissör Malcolm Clarke
Manus Sean Kanan
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Rachel Blanchard, Colin Fox, Sean Kanan, DJ Qualls
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22
Filmnummer 43266

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bie
2010-09-01
(Spoiler) Nej, en riktigt dålig film blir inte bättre bara för att någon dör. Inte den här gången heller.
pixies
2010-06-17
Wow, är jag den tredje att kommentera? Filmen var väl inte jätte bra. Jag kan förstå tanken bakom den och visst, det var en bra tanke men utförandet sög. Dåliga skådespelare och snubben var ju verkligen hel läskig. Mycket synd att dom inte gjorde den bättre.

2008-05-09
Wow, är jag den andre att kommentera? Den här filmen sög rejält. Eller rättare sagt, storyn var bra; miljöerna också; men skådespeleriet var det värsta jag sett. Jag som köpte filmen bara för att Qualis var med.
mattiasjet
2006-06-19
Wow, är jag den första att kommentera? Det här var en film som kunde blivit väldigt bra, men det halvdaskigt genomarbetade manuset och enligt mig ofantliga tekniska missarna sabbar helt upplevelsen för mig.