Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Changing Lanes


Det är en vanlig dag på motorvägen runt New York City. I stressen, mitt under rusningstrafiken, råkar två män köra in i varandras bilar. Den ene, Gavin Banek, är en ung framgångsrik advokat och den andre, Doyle Gipson, är en medelålders man som kämpar mot alkoholproblem. De är båda två på väg till viktiga möten som kan förändra deras liv. För Banek kan det ge karriären en rejäl skjuts uppåt. För Gipson handlar det om vårdnaden om hans två barn. Bilolyckan sätter igång en lång kedja av händelser som får oanade konsekvenser för de båda männen...


Originaltitel Changing Lanes
Regissör Roger Michell
Manus Chap Taylor, Michael Tolkin
Genre Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Ben Affleck, Samuel L Jackson, Kim Staunton, William Hurt, Toni Collette, Amanda Peet, Sydney Pollack, Richard Jenkins, Akil Walker, Cole Hawkins, Matt Malloy, Dylan Baker, Bruce Altman, Jennifer Dundas, Kevin Sussman, Angela Goethals, Tina Sloan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5313
Filmnummer 5032

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av Henkan
\"Changling Lanes\" är en sällsynt film. Inte många filmskapare idag har modet eller intelligensen att ta itu med världen, inte som cinematisk allegori; poetisk försköning eller abstrakt koncept...   Läs mer »

Skapad 2019-12-09 av Kiril
Det är morgon i New York mitt under rusningstrafiken. En advokat, Gavin Banek (Ben Affleck), har bråttom till att hinna med att lämna in dokument som berör ett arv som är värt ett antal miljoner...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2020-08-16
Blek & allmänt crapy film som inte heller har åldrats så väl. Fast är ändå något man fastnar för.?. Kanske dessa skumma livsöden möjligtvis..2+
Rai
2018-02-24
Ganska ointressant film!!!
Stygga-Vargen
2016-10-27
Ben Affleck är i regel en dålig skådis men här gör han faktiskt bra ifrån sig. Men den som presterar bäst här är onekligen Samuel L. Jackson.
Krille80
2014-10-29
Changing Lanes är en klart sevärd film som speglar livets öde, gott och ont och rätt och fel. Välspelad och bra gjord. Var faktiskt lite förvånad när filmen var aktuell över att Ben Affleck kunde vara med i en acceptabel film. Det är ju inte alltför ofta som det hände på den tiden. Idag hyllas han som regissör och beröms som skådis.
Fred12
2014-09-29
En underskattad film. Skön handling!
LacombeLucien
2014-06-20
En sån där film som är helt okej, rätt spännande, men som man aldrig tänker på efteråt.
ClintanTheKing
2013-04-16
Sådär. Rätt tråkig och händelsefattig. Sam Jackson är dock skaplig.
shahriarnorouz
2013-02-18
En torr film, 2a på gränsen till 3a.
Grillo
2012-12-02
Gillar den här. Såg den för många år sen och tydligen tyckte jag den var ett mästerverk då för jag satte femma när jag öppnade mitt konto, men det är den inte riktigt värd, framför allt pga det klyschiga slutet. Jag gillar dock färden igenom filmen med två personer som gör dumma saker mot varandra som de gång på gång ångrar. Karaktärsutvecklingen är verkligen gripande.
asasae
2012-01-22
En film som inte ger mycket mersmak precis...
Visa äldre kommentarer »