Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

How to Marry a Billionaire


Kim Matthews, 19 år gammal lyckas skaffa ett jobb med en rejäl utmaning. Hon ska nämligen arbeta pa skidort i Alperna för en framgångsrik affärsman, Richard Masden. Hon spenderar sina dagar med att laga mat, städa och servera familjen.


Originaltitel Chalet Girl
Regissör Phil Traill
Manus Tom Williams (II)
Genre Komedi, Familjefilm, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Felicity Jones, Ed Westwick, Tamsin Egerton, Ken Duken, Bill Bailey, Bill Nighy, Nicholas Braun, Brooke Shields, Adam Bousdoukos, Tara Dakides, Gregor Bloéb, Sophia Bush, Georgia King, Chandra Ruegg, Jo Martin, Tom Goodman-Hill
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 278
Filmnummer 87373

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Mikka
2014-08-24
Den är faktiskt rätt charmig ändå. Lättsmält underhållning om man gillar "chick flick"
Avatard
2014-01-06
Det finns dagar då man vill se djupa, meningsfyllda draman eller actionspäckade thrillers. Och så finns det dagar då man vi se sådana här filmer. Underbart mysig!
yrkeschaufföre
2013-11-12
Den här ska jag se, och om Bill Bailey bara är med lite mer än i trailern så är det en bra film.
gubbenviktor
2013-09-08
Massor av helt obegripliga repliker men ändå rätt ok. En dussinfilm som jag snart glömt bort.
Yoki
2013-08-21
En överraskande bra och mysig pärla med stundtals klockrena dialoger som gjorde att vi skrattade högt och blev uttittade av övriga flygpassagerare.
ziferN
2013-08-17
Helt ok och underhållande film men romansen tyckte jag inte alls särskilt om, det kändes mest påtvingat i manuset. Snowboarding-biten var dock däremot sevärt och därav filmens höjdpunkt. Felicity Jones var inte heller särskilt dålig, men filmen i sin helhet är medioker som bäst.
uncle_funk
2013-07-20
Väldigt falsk marknadsföring med postern/bilden och även titeln till filmen. Filmen handlar inte om hur man får en rik snubbe på fall, filmen handlar om kämparglöd och snowboarding, romansstoryn är bara en liten del av filmen. Filicity Jones är en talangfull skådespelerska. En del scener är fruktansvärda dock, så jag lämnar kvar en svag trea.
Howler19
2013-07-14
Ed Westwick förstörde filmen stundtals och romansen var riktigt tafflig främst på grund av honom. Förutom det gjorde den underbara Felicity Jones och härliga miljöer att jag ändå tyckte det var en helt okej film.
need_sleep
2013-04-19
Dålig i det mesta. Det bästa i filmen var eftertexterna... Den var dock inte helt och hållet plågsam att se, därför klarar den sig från en 1:a.
johnaleks
2013-03-02
2:a eftersom jag av princip aldrig sätter 1:a på snowboardfilmer
Visa äldre kommentarer »