Center Stage: Turn It Up

Den självlärda dansaren Kate från Detroit har endast en dröm - att få dansa i den prestigefyllda balettakademien i New York.

Originaltitel Center Stage: Turn It Up
Alternativ titel Center Stage 2
Regissör Steven Jacobson
Manus Karen Bloch
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Kenny Wormald, Rachele Brooke Smith, Sarah Jayne Jensen, Nicole Muñoz, Christopher Russell, Peter Gallagher, Ethan Stiefel, Christian Vincent, Daniela Dib, Crystal Lowe, Lucia Walters, Cody Green, Jacqueline Ann Steuart, Keith Martin Gordey

yrkeschaufföre
2012-03-26
Jag såg den bara för att Kate/Rachel är söt! Och det uppfyllde ju filmen till fullo men betyget blir en svag tvåa.
LuxLisbon2
2012-02-02
Uppföljare till Center Stage (2000). Om man jämför dem med varandra tycker jag denna är sämre: det är mindre balett för att ge plats åt breakdance, och historien centrerar bara kring en person istället för flera. Den är sevärd, men sämre än foregångaren.
Juliajjs
2012-01-17
Riktigt bra film! älskar blandningen mellan balett o klubbdans :)
uttu
2011-11-13
Rekommenderad 5a. Hur hände det? Jag menar.. Skådespeleriet är verkligen inget vidare, dialogerna är rent ut sagt pinsamma.. Förutsägbara händelseförlopp och.. ja. Men så innehåller den ju dans. Så den får iaf en stark tvåa, men jag skulle nog aldrig rekommendera någon att sedan, utan istället bara visa dansscenerna.
iolani
2010-08-16
motiverande koregrafier med dansglädje i, bättre handling än ettan. men dansarna är en aning sämre och känslan man får av skolan är inte samma.. vilket är tråkigt!
Fraggeln
2010-07-09
Är otroligt svag för denna film. Skäms nästan lite för det men den ger en sån skön känsla. Det här är en film jag plockar fram när jag är sjuk.
September
2010-03-07
Jag gillade den här filmen, även om den kvinnliga huvudrollsinnehavaren inte var den bästa skådespelerskan jag sett. Killarna var desto bättre, och alla kunde dansa!
Galatea
2010-03-07
nä fy farao, detta var inte i närheten av en intressant film, inte ens en sån man ser på tv. men betyget får de för att det ändå är en "mysfilm" och dem har ju ändå försökt. filmtipset sa ändå att ajg skulle ge en 4a, var väl absolut att ta i. 2- får den.
WederLight
2010-03-07
Skådespelarna kanske inte är de bästa men för en gångs skull kan de faktiskt dansa. Oftast brukar dansfilmer vara fulla av dansare av kvalitet och sedan huvudrollsinnehavare som får hopklippta nummer för att dölja det faktum att de inte är dansare.
feeah
2009-09-22
svag för dansfilmer, så även om inte skådespeleriet får högsta betyg så gör dansnumrena mig otroligt sugen på att dansa..