Celeste & Jesse Forever

Ett par som ska skilja sig försöker att fortsätta vara vänner, samtidigt som de börjar att träffa andra.

Originaltitel Celeste & Jesse Forever
Alternativ titel Celeste and Jesse Forever
Regissör Lee Toland Krieger
Manus Rashida Jones, Will McCormack
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Andy Samberg, Rashida Jones, Emma Roberts, Elijah Wood, Eric Christian Olsen, Janel Parrish, Ari Graynor, Rich Sommer, Chris Messina, Chris D'Elia, Rafi Gavron, Will McCormack, Shira Lazar, Rob Huebel

HerrNenne
2022-04-04
5/5 2021. Gillade den här väldigt mycket.
abnormal
2018-12-10
För många skratt rakt ut för att bara ge en trea. Mysig film med uppskattat perspektivbyte mitt i filmen.
Litsne
2015-08-08
Slutet var bland det bästa i filmen. Generellt kändes det som om huvudpersonerna var lite patetiska, ganska bra story annars.
yrkeschaufföre
2015-04-09
Det kändes som en lååång reklamfilm för cigaretter med några humoristiska inslag. I botten fanns det nog en intressant historia men den försvann på vägen.
2015-01-18
När det kommer till genren romantiskt drama så finner jag mig se allt mer indiefilmer. Det är här man vågar visa upp någon slags originalitet i historierna och utan de förutsägbara sluten. Om originalitet är det positiva så är väl det negativa att det mer lättsamma och storslagna i genren romantiskt drama försvinner i indiefilmer. Detta blir en sevärd liten film tack vare charmiga och komiskt talangfulla Rashida Jones och Andy Samberg och som sagt en dos av originalitet. 3+
emsir
2014-09-28
Bara för att det inte är exakt samma slut som precis alla andra Hollywood-romcoms betyder det inte att filmen är slöseri med tid. Gillar skådisarna och tycker den är helt ok.
Carie
2014-09-25
Slutet gjorde så de kändes att jag har slösat 90 min av mitt liv..
staynow
2014-08-24
Hade lätt varit en trea med ett annat slut!
swecarlsson
2014-05-22
enda roliga är när Jesse är med, och det är inte ofta. Resten är bara frustrerande och hemskt.
elzplz
2014-03-06
ååh, MYCKET bättre än jag trodde. stundvis faktiskt skitkul! rashida jones = awesome.