CB4
En "dokumentär" om hiphop-gruppen CB4. Med ton på den humoristiska sidan.

Originaltitel | CB4 |
Regissör | Tamra Davis |
Manus | Chris Rock, Robert LoCash, Nelson George |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Theresa Randle, Chris Rock, Phil Hartman, Rachel True, Art Evans, Chris Elliott, Allen Payne, Deezer D, Richard Gant, Charles Q Murphy, Khandi Alexander, Willard E Pugh, Ty Granderson Jones, Victor Wilson |
Förutom att låtarna är ganska underhållande så är det en extremt utdragen och tråkig film.
Den var roligare när man var yngre.
Ojämn drift med en musikstil jag aldrig förstått mig på. Är man ett fan av hiphop/rap får man säkert ut mer av denna film. Stundtals levereras humorn som i en Eddie Murphy-film och ironiskt nog är Eddies äldre broder Charles Q. Murphy med i en roll....anyway jag är svag för när "afroamerikaner" skämtar i ett högt tempo samtidigt som dom svär mycket.
Nja, denna var sådär. Straight Outta Locash låten är dock grym!
Grym ghettofilm för tonåringar. Vi sjöng sweat on my balls i bra tag efter att vi såg den. Nu var det tio år sen och jag misstänker att det var det enda som var roligt med den.
Sweat on my balls liksom. Vad kan gå fel?
Såg om den nu efter ca 6-7 år. Mindes den som roligare, men den har onekligen poänger.
Gillade denna, gillade det mesta som var "ghetto" när jag var yngre å andra sidan...
Den enda hiphopkomedin som håller!
Fan letat efter denna länge. Inte riktigt lika rolig som jag hade förväntat mig men ändå kul .