Catch the Heat

En polis går undercover som dansare för att infiltrera en drogkartell. En manager, som också är en central del i kartellen, får upp ögonen för henne och ser potential i hennes dans-talang och erbjuder henne att göra henne till stjärna.

Originaltitel Catch the Heat
Regissör Joel Silberg
Manus Stirling Silliphant
Genre Action, Drama, Komedi, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Tiana Alexandra, David Dukes, Rod Steiger, Brian Thompson, Jorge Martinez, John Hancock, Brian Libby, Professor Toru Tanaka, Jessica Schultz, Russell Clark, Norman Erlich

Starkbröl
2022-11-01
När Brian Thompson dyker upp vet man ungefär vad man har att vänta sig! Håller med ItalyErik nedan, stentuff och tidstypiskt synthig, och charmiga Tiana Alexandra (Stirling Silliphants fru) funkar rätt bra som tuff brud som sparkar män i huvudet utan BH. Mystiskt okänd/bortglömd 80-talsaction som inte är sämre än många andra av liknande typ men kanske inte så mycket bättre heller, om man inte föredrar en kvinnlig huvudsparkerska, då.
ItalyErik
2022-09-02
Stentuff 80-talsrökare med en cool Tiana Alexandra som skjuter och kung fu:ar sig fram bland onda drogbaroner i San Francisco och i Argentina. Hårt synthsoundtrack, många shoot-outs och osnygga frisyrer.