1.9
1.9
Carnosaur 2
Djupt inne i Nevada-öknen ligger en hemlig underjordisk bas som man nu förlorat kontakten med. Ett reparationsteam skickas in för att reparera datorsystemet och ta reda på vad som händer på basen. En efter en blir de uppätna av dinosaurier.
Originaltitel | Carnosaur 2 |
Regissör | Louis Morneau |
Manus | Michael Palmer |
Genre | Action, Skräck, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | John Savage, Cliff De Young, Don Stroud, Rick Dean, Ryan Thomas Johnson, Arabella Holzbog, Miguel A Nunez Jr, Neith Hunter, Guy Boyd, Michael McDonald, Christopher Darga |
Den håller ju vad den lovar egentligen. Lagom dum underhållande rip-off.
Ibland glömde jag att jag inte satt och såg på Aliens. NÄ DET GJORDE JAG INTE! NÄ! Fan vad denna är dålig , någon har blandat ihop sidorna till en efterbliven "fan-tolkning" av Aliens och råkat göra en film.
Mer underhållade än 1:an, men fortfarande alldeles för pratig får att få ett högre betyg. Kommer egentligen inte igång ordentligt förrän på slutet - men då blir detå andra sidan riktigt roligt. Några skamlöst rippade scener från Aliens fr -86
Nukes and Dinosaurs=) att skådespelarna kunnde hålla masken genom hela filmen asså.. hahaaa, enda man njöt av i filmen var när dinosarierna tuggade i sej av människorna,
Rätt skön rulle med ett rätt underhållande "va fan gör du så där för?" slut.
Skön alien rip-off med ett otroligt dumt slut.
Bättre än 1:an som iof inte säger så mycket då den suger något kopiöst.
klart sämre än ettan.
Förmodligen den bästa Carno-rullen, även om det är en ren och skär stöld av hela Aliens. Slutet var underhållande. "Where's the Kid? Where's the Kid!???" Han är ju där... :(
bättre än 1:an