Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Carnages


I Frankrike sitter en liten flicka och ser engagerat på hur en tjur dödas under en tjurfäktning i Spanien. Matadoren skadas svårt och kämpar för sitt liv samtidigt som tjurens kroppsdelar skingras och hamnar på olika platser i Frankrike, Belgien och Spanien där de blir inblandade i olika människors liv. Människorna som kommer i kontakt med tjurens kroppsdelar leds till ett emotionellt vägskäl där det gäller att ta tjuren vid hornen och se honom i vitögat, eller ge upp.


Originaltitel Carnages
Alternativ titel Carnage
Regissör Delphine Gleize
Manus Delphine Gleize
Genre Komedi, Drama, 2000-tal
Skådespelare Chiara Mastroianni, Lucia Sanchez, Raphaëlle Moliniere, Féodor Atkine, Ángela Molina, Lio, Esther Gorintin, Marilyne Even, Clovis Cornillac, Jacques Gamblin, Bernard Sens, Pascal Bongard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 8697

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


#54
2011-07-22
Jag är inte helt övertygad.

2010-01-14
Aldrig sett maken till rörig och osammanhängande film, ingen scen har med någon annan att göra i princip, många totalt meningslösa scener. Alldeles för många karaktärer, varav alla har en sak gemensamt, de är lika ointressanta. Ingen dialog är trovärdig eller bra utförd. Karaktärerna beter sig orealistiskt hela tiden. Pretentiös så det står härliga till. Förstår inte riktigt de som säger att den är rolig heller, skrattade inte en enda gång, inte ens log eller småskratta heller. Handlingen är helt intetsägande, ingenting för egentligen handlingen vidare. Betyget behöver jag inte ens säga vad det blir...Om jag inte redan sagt det så är filmen också otroligt seg, tråkig och riktigt dålig.
HerrArne
2009-09-08
Delphine Gleize imponerar med denna egensinniga film. Inte konstigt att den vunnit många filmfestivalers gunst.
Juanito
2003-04-09
Många olika historier som knyts ihop på ett finurligt sätt genom att alla på något sätt kommer i kontakt med delar från en tjur som dödats på tjurfäktningsarenan. En köper ett ben till sin gigantiska hund, en forskare får ögonen att studera, en mamma köper hornen i present till sin son, osv. Filmen börjar lite förvirrat och man kanske har lite svårt att hålla reda på alla personer, men efter tag satt i alla fall jag bara och njöt. Den är bitvis väldigt rolig, bl a när vi får träffa en grupp nakna vuxna kvinnor och män som ska hitta sitt primalskrik i stadens simhall.
naiiv
2003-02-03
ach ja... det är lysande. det finns så många BRA delmoment i den här filmen så man inte förstår hur dom lyckas knyta ihop det till nästan en helhet...
Östpackarn
2002-11-25
femma såklart.