Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Cardcaptor Sakura: Enchanted Cards


Ramhandlingen i TV-serien och den första filmen är att Sakura av misstag släppt lös ett antal magiska Clow-kort. Varje kort har sin egen identitet och kraft som kan användas av innehavaren. Sakura måste hitta och samla ihop alla korten innan de orsakar skada i världen. Till hjälp har hon teddybjörnen Kerebus - kortens väktare, kraften hos de kort hon hittills hittat, samt bästa kompisen Tomoyo, som videofilmar alla Sakuras äventyr och ständigt förser henne med nya kläder. Nu är alla korten insamlade och livet börjar återgå till det normala. Sakura får en ny chans att träffa Shaoran, som hon i hemlighet är förälskad i, men deras återförening avbryts av kortet Void. Detta är det mest kraftfulla och mäktiga kort som Sakura har mött någonsin och för att ha en chans att besegra det kan hon bli tvungen att ge upp sin kärlek.


Originaltitel Cardcaptor Sakura 2
Regissör Mario Asaka
Manus Nanase Ôkawa
Genre Romantik, Animerad, Fantasy, Anime, 2000-tal
Skådespelare Sakura Tange (röst), Motoko Kumai (röst), Aya Hisakawa (röst), Masaya Onosaka (röst), Megumi Ogata (röst), Junko Iwao (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 28
Filmnummer 15806

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


GotiskPingvin
2008-07-25
Den e sååååå bra!
Saikano
2008-01-19
Jättesöt, precis som Cardcapaptor Sakura ska vara :'D
eowyn_cat
2007-12-11
bra film. jag gillar att det är en film som är efter serien så man får se lite mera vad som hände sen. den är också snyggare gjord. men sakura börjar bli äldre och jag gillade början av serien mest. då allt bara var gulligt hela tiden
senshidude
2005-09-22
Bättre än den första och samtidigt ett bra slut på TV-serien.
FrökenBredwad
2005-09-21
Ooiiiii, det är bara såååå gulligt...