Captivity
Topmodellen Jennifer Tree har allt - utséende, berömmelse, pengar och makt. Hennes ansikte finns på hundratals tidningar. Hon blir kidnappad och torterad på ett ställe där dagar blir som veckor. Viljan att rymma och överleva gör att hon står ut med allt.
Originaltitel | Captivity |
Regissör | Roland Joffé |
Manus | Larry Cohen, Joseph Tura |
Genre | Kriminalare, Thriller, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Elisha Cuthbert, Daniel Gillies, Laz Alonso, Michael Harney, Pruitt Taylor Vince, Maggie Damon |
Förutsägbar men ändå välgjord rysare som ligger i en egen kategori mellan psykologiska thrillers och splatterfilmer.[*]
Toppmodellen Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) vaknar upp i en cell och minn... Läs mer »
Inte bra alls. Se inte denna kort och gott.
Bored! Seg som bara den.
Värdelös smörja. Jag såg twisten komma med stängda ögon.
Står och väger mellan en etta och tvåa.
Hysteriskt rolig plot twist, så se den! Annars fruktansvärt tråkig. Hon verkar ju i övrigt inte alls ha det särskilt dåligt. Klart högre levnadsstandard än vad jag har.
Mjeeh. Rätt förutsägbar och småtråkig. Men duger en måndagkväll då man inte orkar göra annat.
En hyfsat bra skräckis. Inget direkt speciellt med filmen, men den fungerar att se med lagom spänning och underhållning. Har även en oväntad twist på slutet också. En trea.
Nytänkande men långtråkig.
Jag gillar allt som på något sätt försöker vara nyskapande med skräckgenren. Den är inte superbra men den försöker med bravur
Minns den som en okej skräckfilm.