Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Cannibals


En man är på safari i djungeln tillsammans med sin fru och dotter när frun blir uppäten och dottern tillfångatagen av kannibaler. Flera år senare åker han tillbaks för att se om dottern fortfarande lever.


Originaltitel Mondo cannibale
Alternativ titel White Cannibal Queen, Sexo caníbal
Regissör Jesus Franco
Manus Jesus Franco
Genre 80-tal, Skräck, Äventyr
Skådespelare Al Cliver, Sabrina Siani, Lina Romay, Antonio Mayans, Olivier Mathot, Pamela Stanford, Shirley Knight (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 24032

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av Stygga-Vargen
Kultregissören Jess Franco (eller Jesús Franco Manera som han egentligen hette) hann regissera hela 203 filmer - den första kom 1957 och den sista 2013 - och i skrivande stund har jag bara hunnit s...   Läs mer »

Kommentarer


ItalyErik
2021-11-02
Nästan en etta, men den hysteriskt dåliga dubbningen och musiken gör att den klarar tvåan. Devil Hunter från samma år och med samma skådespelare är bättre! Detta är mestadels en seg soppa, om än inte helt utan underhållningsvärde.
Stygga-Vargen
2017-09-19
Halvdana skådespelare och stundvis halvdant foto. I övrigt är filmen väldigt bra. Svag 5:a.
Ondskapt
2012-02-18
Franco ger sig på kannibalgenren med ett manus som räcker i 45 minuter. Resten improviserar han fram med lite utdragna käka-människa-scener, bland annat i svartvitt. Konstnären Franco. Annars är ju Al Cliver kung med sin "avhuggna" arm som han desperat döljer i tröjan. Kannibalerna är lika vita som protagonisterna och snackar dessutom engelska (!!!) blandat med kannibaliska. Jösses vilken film. Tyvärr är den rätt seg också.
DanielMott
2008-10-16
Det råder kannibalbrist och överskott på målarfärg här.
Gordyal
2008-08-29
Emellanåt så pinsamt dålig så att jag skäms å alla inblandades vägnar, emellanåt acceptabelt b-filmsdålig. Men någon tvåa orkar den inte upp till. (3+/15)
filmmange
2008-05-29
Att ett så pass respekterat bolag som Blue Underground släpper en sådan här skitfilm på dvd är ett mysterium. Nåja, den är i alla fall bättre än Cannibal Terror eftersom Cannibals faktiskt är underhållande i all sin dålighet.
Ihsahn
2008-02-02
Jesus Franco visar här att kannibalfilmer är ytterligare en av många genrer som han inte behärskar. Långtråkig, fula effekter, ologisk (hur kunde en brun flicka bli en blond kvinna till exempel), B på alla sätt och vis... Men det som spikar ettan totalt är att kannibalerna pratar engelska då och då!
Count_Duckula
2008-01-29
Svag trea, av någon anledning tappade jag sällan intresset; och det är bra.
idd
2007-07-06
franco ger sig på kannibalgenren med överraskande bra resultat (det e ju franco så förväntningarna var inte direkt på topp) - jag älskar de "konstnärliga" slowmotion-scenerna när kannibalerna (som mer beter sig som zombies) tuggar kött till eko i evigheters evighet å mycket av dialogen e härligt franco-dum, men tyvärr lider den av samma sak som alla andra franco-rullar: ingenting händer å det går seeeeeegt... starkt godkänt 2+
peterclash
2007-03-08
Jo, det är klart man kan ju tycka den är rolig. Men gillar man kannibalfilmer tror jag nog de flesta skulle ranka den här sist.
Visa äldre kommentarer »