Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Cannibal Ferox


Tre personer åker ut i djungeln för att leta upp en gammal kannibalstam. De slår följe med två killar som har hittat stammen och lyckats fly därifrån. Men talar alla sanning?


Originaltitel Cannibal Ferox
Alternativ titel Make Them Die Slowly
Regissör Umberto Lenzi
Manus Umberto Lenzi
Genre Äventyr, Skräck, 80-tal
Skådespelare Robert Kerman, Lorraine de Selle, Giovanni Lombardo Radice, Zora Kerova, Danilo Mattei, Walter Lucchini, Fiamma Maglione
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 777
Filmnummer 3026

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Stygga-Vargen
För en tid sen såg jag den oklippta versionen av Cannibal Holocaust, vilket förde med sig att jag började intressera mig för kannibalfilmer och nu har jag hunnit plöja igenom några sådana. År...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av CyberShrimp
Gloria Davis skriver en avhandling om kannibalism som myt. För att en gång för alla försäkra omvärlden om att det där med kannibaler bara är ett påhitt så beger hon sig in i Amazonas djungl...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2018-05-22
Nu är väl Cannibal Holocaust förvisso strået vassare men även Cannibal Ferox är väldigt bra och välgjord. Klart sevärd.
Dele
2016-06-04
Ganska sunkig och tafflig historia med en del märklig dialog. Betygsettan är nära.
cfern
2015-09-01
Avföring.

2015-08-19
En omvärdering efter att ha återsett denna film. Har fortfarande samma inställning att det är avskyvärt att tortera ihjäl djur med enda anledning att det ska bli filmunderhållning i en film som inte erbjuder alltför mycket av kvalite. Klart sämre film än Cannibal Holocaust. 3/10

2015-01-22
En besvikelse.. Har men av skriket från anaconda scenen hehe.
kanemura
2014-09-15
Holocaust är klart bättre och känns mycket mer obehaglig. Denna är bara massa våld och sketen dialog. Riktigt långtråkigt efter ett tag.

2014-09-04
Det här är kanske den sämsta filmen jag sett.
BRUTALIZE
2014-08-27
Att döda djur är fel, men att döda dem i syfte att få någon slags effekt i filmen är bara helt sinnessjukt! Dessutom har det inget med handlingen att göra. Blir bara förbannad...
DrJW
2014-06-29
Åtminstone så var Cannibal Holocaust bra gjord,den var originell och shockande, medans den här var en ren skit! Holocaust hade mer mod, medans den här i jämförelse var för snäll och förutsägbar! Men precis som Holocaust så hade den här också riktiga djurdödande, och de var de enda jag hatade från Holocaust, men att dem hade de i den här jävla anus-rullen är bara mer förolämpande! Ingen djur förtjänade att dö för den här jävla, jävla italienska bajskorv rullen! Ingen djur förtjänar att dö på film överhuvudtaget era jävla anus jävlar! Dock så vägrade en av skådespelarna att göra de(istället så var de gjord av en stunt double), men regissören försökte övertyga honom att göra de(!) genom att säga att "DeNiro hade gjort de". Skådespelarens, Giovanni Lombardo Radice, svar var; DeNiro hade sparkat skiten ur dig ända fram till Rom! Bra svar!
Csejthe
2014-05-21
Minst lika stark som CH, men finns det ändå något fragment som saknades för att slå ut kungen. Jag kan inte sätta fingret på spiken vad som skiljer den tunna sfären, men den är helt klart sevärd!
Visa äldre kommentarer »