Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Candyman


Så länge invånarna i bostadsområdet Cabrini i Chicago kan minnas terroriserades de av spökhistorien om den övernaturliga seriemördaren med krok till hand, som lockades fram när du stod framför spegeln och upprepade hans namn fem gånger. Ett decennium efter att det sista av Cabrini-tornen rivits, har konstnären Anthony McCoy och hans flickvän, Brianna Cartwright flyttat in till en loftlägenhet i den nu hippa delen av Cabrini. Sociala medier-generationen är helt ovetandes om Candyman-historien men när Anthony börjar använda sig av historien bakom legenden ändras allt.


Originaltitel Candyman
Regissör Nia DaCosta
Manus Nia DaCosta, Jordan Peele, Win Rosenfeld
Genre Thriller, Skräck, 2020-talet
Skådespelare Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Tony Todd, Vanessa Williams, Rebecca Spence, Kyle Kaminsky, Carl Clemons-Hopkins, Brian King, Miriam Moss, Mark Montgomery, Genesis Denise Hale, Rodney L Jones III, Pamela Jones, Cedric Mays, Heidi Grace Engerman, Christiana Clark, Torrey Hanson, Hannah Love Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 109
Filmnummer 137972

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sparriskrigarn
2022-08-08
En orgie i BLM-wokeness. Som väntat mycket, mycket sämre än originalet. Överflödig.
Bumbi78
2022-07-02
Jag som trodde det skulle vara en ren nyinspelning. Stämningsfull men spretig.
Robkiller
2022-01-11
Stämningsfull, men inte så mycket mer.
psyche_delic
2021-11-20
Det är det politiska som är skräckhistorien. För att svara på de tidigare kommentarerna. Tyckte den skötta det bra. Musiken är rätt, den respekterar originalhistorien och ignorerar de tidigare uppföljarna vilket är helt rätt, samtidigt som den tillför ett nytt perspektiv (som också är en fördjupning) på bakgrundsstoryn.
Engravadlax
2021-09-18
Lol.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
amam
2021-09-18
Skickligt gjord och snygg men den politiska historien är alldeles för tunghänt och tar över för mycket. Hade funkat bättre om de lyckats få den gå ihop tightare med den riktiga skräckhistorien.
PeterTheW
2021-09-17
Det finns mycket jag gillar med den här nyversionen och med lite mer finess hade det kunnat bli ett mästerverk. Nu är det intressant, lite krypande, fascinerande och lite trevligt gore. Håller med JD om att skräckhistorien och det politiska inte riktigt tvinnas ihop. Glatt överraskad, dock!
kovikovi
2021-09-11
jag tyckte om den :) såg den på bio och tyckte mycket om den!
JD
2021-08-29
Många enskilda kvaliteter, men filmens två trådar, den politiska och skräckhistorien, tvinnas inte riktigt ihop på något övertygande sätt och slutet känns ansträngt. Scenen på skoltoaletten måste vara inspirerad av slutscenen i Låt den rätte komma in.