Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Sånger från Manhattan


Förförd av drömmar om att lyckas i den stora staden flyttar Greta och hennes pojkvän Dave till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men när Dave får ett stort solo-kontrakt blir Greta lämnad på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en desillusionerad musikproducent snubblar in på den lokala baren där hon framför en av sina låtar.


Originaltitel Begin Again
Alternativ titel Can a Song Save Your Life?
Regissör John Carney
Manus John Carney
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Keira Knightley, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld, Adam Levine, Catherine Keener, James Corden, Mos Def, CeeLo Green, Shannon Walsh, Ian Brodsky, David Abeles, Aya Cash, Kena Onyenjekwe, Jennifer Li Jackson, Rob Morrow, Maddie Corman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1045
Filmnummer 106485

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av precineadd
Man måste förtjäna att ha med Dooley Wilsons \"As Time Goes By\" i en film. Sånger från Manhattan - med orignaltiteln Begin Again – gör det. Dan (Mark Ruffalo) sitter på en bänk tillsammans m...   Läs mer »

Kommentarer


idaho1981
2018-07-28
Över förväntan. Ruffalo gör som vanligt ett bra jobb och Knightley spelar sin vanliga karaktär, så bär jag kunde bortse från henne var det riktigt underhållande.
Barneyk
2017-11-26
Otroligt charmig och trevlig och feelgood med massa bra musik och bra skådespelarinsatser och jag håller inte med om att den är så klyschig och förutsägbar, visst är den rak och enkel men tycker den ändå gör sin egen grej och hanterar dom olika relationerna på oklyschiga sätt. Jag gillade dock inte alls subplotten med dotterns kläder och rådet om att spela ointresserad. Det gav en ganska unken bismak till en annars väldigt trevlig film. Väger lite mellan stark trea och svag fyra. Det får ligga och mogna lite i mig och får en trea så länge.
annihilat0r
2017-11-26
"Begin Again" är en attraherande film om relationer och livet i stort. Mark Ruffalo är som brukligt sensationell. En film som varje individ verkligen behöver – och som jag därmed önskar kunde ta sig ut bland massorna.
piotr
2017-09-18
Feelgood. Förutsägbar, men det funkar riktigt bra. Keira överraskar.
el_bocadillo
2017-05-20
Sjukt förutsägbar, klyschig. Bra spelad, feelgood, men som sagt...
supermancover
2016-10-18
JAMES CORDEN.<3
zeke_karlsson
2016-10-05
Fan bland de mest härliga jag sett!!!!!!!!
wiberga
2016-09-12
Gillade denna skarpt. Intressant handling i annorlunda berättelseordning. Stark fyra!
Fiskjävel
2016-08-03
Älskar det faktum att man gör en film i lätt musikalanda där fokus mer ligger på handling och skådespel än musiken. Dessutom var musiken i filmen riktigt bra! 4.
HerrNenne
2016-01-30
Jättebra skådisar, helgjuten musik, lagom stora problem. Mycket trevlig att titta på. Ruffalo en jätte, även Knightley och Steinfeld.
Visa äldre kommentarer »