2.1
2.1
Camp Rock
Mitchie vill väldigt gärna åka på rockläger över sommaren och när hon till slut får det, blir hon överlycklig. Det blir ännu bättre när hon får reda på att hennes favoritartist också ska deltaga på lägret.
Originaltitel | Camp Rock |
Alternativ titel | Rock Camp Rules |
Regissör | Matthew Diamond |
Manus | Karin Gist, Regina Y Hicks, Julie Brown, Paul Brown |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Joe Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas, Demi Lovato, Anna Maria Perez de Tagle, Meaghan Martin, Alyson Stoner, Maria Canals-Barrera, Julie Brown |
Gillade en låt, men annars är det en riktigt dålig produktion med värderingar som kanske är sissådär. Många irriterande karaktärer och man stör sig verkligen på användandet av playback under sångerna. (3/15)
Disney producerad ungdomsfilm som känns väldigt inriktad på sin målgrupp, men den fungerar helt ok ändå med en musik som inte är alltför tokig...
2/10
Detta är lite av en hatkärlek-film för mig. Eller hatar kanske är en överdrift, men jag retar mig på mycket saker; speciellt många av karaktärerna/skådespelarna som överspelar hela tiden. Typiska sådana tonårsfilmer man egentligen bara vill skratta åt. Samtidigt så tycker jag ändå att den är bättre än många andra, på grund av storyn och tanken bakom det hela. Att man ska vara den man vill vara, oavsett vad andra tycker. Jag kan själv känna igen mig i det och det är nog därför jag ändå tycker om filmen. Den är lite av en må-bra film för mig. Sen att jag såg den som tonåring gör väl mycket med, antar jag ;)
En svag tvåa som sänks av svenska dubbningen, eller rättare sagt översättningen - det känns lite google translate!!
Bättre än Hannah Montana :P
bra historia men inget bra skådespeleri
Jag vet inte ens om den var bra för jag såg ju inte hela..........
faktisr ganska bra men man var tvungen att spy varje gång huvudtjejen log (har redan glömt vad hon hette)
Filmen är inte ens värd sin titel; "Camp Rock". Det här är bara fånigt och meningslöst. Bara för att Disney ligger bakom det här så tror många Svensson-föräldrar attt det är bra film för barnen. Då frågar man sig i dagsläget; "Varför drömmer alla barn idag om att bli kändisar?". Här har vi svaret!!!