Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Cage II


Den superstarke, men lite punschiga efter en skottskada i hvudet, vietnamveteranen Billy tas under en tripp till Chinatown till fånga av ett brutalt kinesiskt gangstergäng i undre världen. Hans bästa vän från kriget, som tar hand om honom i det civila livet, försöker rädda honom men misslyckas. Billy tvingas delta i en illegala "cage-fighting" matcher, en arenasport på liv och död där alla medel är tillåtna. I tron att hans bästa vän mördats och att hans enda överlevnad ära tt slåss tvingas Billy in i buren mot alla typer av martial arts kämpar. Men hans bästa vän lever och letar efter honom...


Originaltitel Cage II
Alternativ titel Cage II: The Arena of Death
Regissör Lang Elliott
Manus Hugh Kelley
Genre Drama, 90-tal, Action
Skådespelare Lou Ferrigno, Reb Brown, Shannon Lee, Thor Edgell, Leo Fong, Steven Ito, John Marino, Gerald Okamura
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21
Filmnummer 46892

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2015-02-14
För jävla usel! Allt med filmen stinker lågbudjet. Fighterna är skrattretande. Retarden Ferigno vrålar mest AAAh HOOO AAAAHH hela tiden.
Bumbi78
2013-06-06
Jag kan inte kasta nog med skit på den här. Gillar i vanliga fall dessa taffliga fightingrullar, men den här var bedrövlig. Först och främst verkar hela filmen vara inspelad i en och samma industrilokal - tom en scen som ska utspelas i en matbutik ser ut som en illa förklädd industrilokal. Ferrigno, Brown och de andra anonyma skådisarna agerar som om de suttit i vacuum, för här finns ingen som helst inlevelse, inte ens den vanligt hetsige Reb Brown orkar höja rösten. Det är rökigt, fult, dåligt ljussatt och fightingkoreografin känns på sin höjd framimproviserad på plats. Och till råga på allt är spektaklet utdragit till evighetslånga 105 minuter - långt även för en bra och underhållande rulle i denna genre.
tilapia
2006-10-05
haha! riktigt skön b-action men b-actionskådisarna b-lag: lou ferrigno (hercules, hulken) och reb brown (yor the hunter from the future, strike commando). mycket mer underhållande än väntat! lou ferrigno är stabil.