1.7

Cabin Fever: Patient Zero

Ett köttätande virus sprider sig på ett kryssningsfartyg i Karibien efter att det kraschat in i en övergiven båt...

Originaltitel Cabin Fever: Patient Zero
Alternativ titel Cabin Fever 3
Regissör Kaare Andrews
Manus Jake Wade Wall
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Sean Astin, Currie Graham, Ryan Donowho, Brando Eaton, Jillian Murray, Solly Duran, Lydia Hearst, Claudette Lali, Mitch Ryan (III)

dudson
2022-07-25
Inget nytt direkt. Ett gäng stereotypiska pårökta stendumma kidz som råkar i trubbel. Några köttiga scener var väl godkända & trevliga åtm"/
2015-07-03
Vill man ha våld, blod och äckeleffekter är den fristående del 3 av Cabin Fever helt okej, men annars finns här inte mycket att hämta. Ingen svart humor denna gång och en story lika bortslarvad som den den inledande trista halvtimman. Mycket svag trea får den just för de sköna effekterna.
lill_tyson
2015-04-23
Riktigt dassig rulle och sen var den slut.
Djason
2015-04-16
Handlingen som det står här stämmer ju inte direkt med filmen. Hur som helst är första filmen riktigt vass andra filmen ett stort skämt medans denna är helt ok men inte mer. En del äckliga scener blandat med en del humor och ok skådisar där Sean Astin och Currie Graham är vassast.
2015-03-07
Inte direkt sämre än de två tidigare, men det är tyvärr inget vidare imponerande omdöme. Uppbyggnaden är fullkomligt generisk, men inte direkt dålig. Dock är karaktärerna i vanlig ordning ganska irriterande. Med tiden blir filmen sen alltmer bara en ursäkt för att få visa upp allmänt äckel, det är väl lite vad filmserien handlar om, så man kanske inte klaga på det, men jag kan inte gilla det heller. Den infantila humorn hjälper till att dra ner intrycket dessutom. Men för rätt målgrupp kan jag ändå tänka mig att det här fungerar någorlunda bra
DanjelFalck
2015-03-02
Ful och oinspirerad, men ändå okej splatterunderhållning.
AlaRegularis
2014-10-27
Inte mycket att hänga i granen. Genomgående dåligt skådespeleri, möjligen med undantag för Sean Astin. Den svarta humorn, som gjorde 1an (och i viss mån 2an) så bra, är totalt bortblåst. Mot slutet bjuds det på en del schysst gore, men inte tillräckligt för att väga upp detta tråkiga försök till outbreak-skräck.
Stiggy
2014-07-11
Bra uppföljare bättre en den dåliga tvåan .
amam
2014-02-20
Himla svag tvåa i betyg. Ingen film jag skulle rekommendera folk att se.
m4e
2014-02-09
Nu var det inte roligt längre. Tappat nerv, humor och alla skräckmoment. Kass film. 1:a.