2.2
2.2
Cabin Fever
En grupp, bestående av fem college-vänner, är på semester i en stuga uppe i bergen. De blir fast där när en av dem blir infekterad av ett fruktansvärt köttätande virus som sprider sig bland dem.
Originaltitel | Cabin Fever |
Regissör | Eli Roth |
Manus | Eli Roth, Randy Pearlstein |
Genre | Thriller, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Jordan Ladd, Rider Strong, James DeBello, Cerina Vincent, Joey Kern, Arie Verveen, Joe Adams, Eli Roth, Giuseppe Andrews |
Fem ungdomar, två tjejer och tre grabbar, åker ut till en stuga i skogen för att fira och partaja. Tyvärr kommer ett virus och ond bråd död i vägen. Så skulle jag nog sammanfatta det här spek... Läs mer »
Får en två enbart för att den faktiskt har lite, om än väldigt lite, humor
Vilket förbannat slarv! :) Av mig att se en Eli Roth.
En spännande, underhållande och stundvis även ganska rolig film.
Eli Roth är så vansinnigt kass att han borde skämmas.
Mmm Eli Roth tenderar tydligen att skriva huvudpersoner som man hatar. Eller jag gör det i alla fall. Så man ser fram emot att få se dem dö. Så ska inte skräckfilm fungera riktigt...
Så mycket fel blir oftast så mycket rätt. Cabin fever är inget undantag. Logiska luckor i manuset varvas med halvhjärtade skådespelar prestationer. När det kommer till betygsättningen blir jag alltid lika kluven till projekt likt denna, ska man rata dem för sitt egentliga underhållningsvärde (se: filmen sugen) eller ska man placera den högre upp på den numeriska skalan på grund av väl investerad tid? Men som vanligt känns det oärligt mot konkurrerande filmer så betyget får bli en etta, trots det en rekommendation för oss som gillar b-filmer.
Eli Roth bjuder i sin debutfilm på en härlig splatterfest. En Evil Dead för Scream-generationen.
Lättsmält gore som bjuder på mer skratt än skrämsel. Välgjort "dålig".
Njaee, den var väl helt okej, tämligen originell men jag förstår också varför ingen tagit sig tid att göra något liknande Får bonus för det härligt roliga och utflippade slutet men måste fortsätta hålla tummarna för att Roth lyckas göra en bra film iochmed "The Green Inferno" (5/15)