Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Bye Bye Birdie


Filmversion av en satirisk Broadway-musikal om en Elvis-liknande rockstjärna.


Originaltitel Bye Bye Birdie
Regissör George Sidney
Manus Irving Brecher
Genre Familjefilm, Musikal, 60-tal
Skådespelare Janet Leigh, Dick Van Dyke, Maureen Stapleton, Ann-Margret, Bobby Rydell, Paul Lynde, Jesse Pearson, Mary LaRoche, Michael Evans, Robert Paige, Gregory Morton, Bryan Russell, Milton Frome, Ed Sullivan, Ben Astar, Frank Albertson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 66
Filmnummer 14788

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-03-08
Puttar på och är helt okej. Har lite att säga men inte särskilt mycket ändå. Vara sig karaktärer eller handling som engagerar särskilt. Musiken är okej och ett par dansnummer är fantastiska. Slät tvåa.
StureStenhög
2018-11-28
Väldigt mycket en produkt av sin tid, och som tidsdokument är den möjligen lite intressant, men det är också där mycket av problemen ligger. Den tidstypiska humorn är rejält usel, och när de rådande attityderna är så ytligt skildrade så blir de mest bara irriterande. Men det största problemet är nog ändå att jag ogillar alla karaktärer, och en sådan här film står och faller med dem. Jag kan iaf roas lite av den typiska kalla kriget-skildringen av ryssarna, och hela grejen med sköldpaddan är så malplacerad att det blir lite kul på ett bisarrt vis, men det är en svag tvåa det här
smillans
2013-09-13
underhållande och rolig musik
DonChristo
2012-09-12
Håller fullständigt med Lux Lisbon. Ann Margret är en njutning, ett sång- och dansproffs ut i fingerspetsarna. Tack vare henne ger jag filmen en 3:a (bra), annars hade det blivit knappt godkänt (svag 2:a)
HerrArne
2012-09-01
Några härligt kitschiga sångnummer motiverar trean.
Morayeel
2006-12-04
mycket underhållande! Bra låtar, som i sin tur är satirer på den tidens urvattnade atomationslåtskrivande. Kul åxå hur amerikanarna gör sig roliga på ryssarnas bekostnad.
FrökenBredwad
2004-01-30
Bra bakfylle film iaf :)