Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Burlesque


En flicka från landet kommer till Los Angeles och gör succé på en burlesk-klubb.


Originaltitel Burlesque
Regissör Steven Antin
Manus Steven Antin
Genre Drama, Romantik, Musikal, 2010-tal
Skådespelare Cher, Christina Aguilera, Julianne Hough, Dianna Agron, Kristen Bell, Cam Gigandet, Stanley Tucci, Alan Cumming, Eric Dane, Peter Gallagher, Glynn Turman, David Walton, Terrence Jenkins, Chelsea Traille, Tanee McCall, Tyne Stecklein, Paula Van Oppen, Isabella Hofmann, James Brolin, Stephen Lee, Denise Faye, Baldeep Singh, Michael Landes, Wendy Benson-Landes, Tisha French, Katerina Kopel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2025
Filmnummer 84125

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2019-07-17
Väldigt väldigt platt och stel. Bitvis lite snygg och rätt bra nummer, men karaktärer osv är så platt och stelt och engagerar inte alls. Romansen mellan Aguilera och vad han nu hette var astrist också. Slätsvag tvåa.
Zingostar
2017-10-25
Min favorit musikal-film. Christina Aguilera är bra i huvudrollen. Jag gillar musiken och kemin mellan Aguilera och den manliga huvudrollen. Kan rekommendera denna för en filmkväll.
deswhip
2017-07-16
Jag ger den en svag trea. Jag ser många sågningar i kommentarerna men jag tycker trots att det egentligen inte är min "cup of tea" att filmen helt ok i sin genre, den är välgjord och gör liksom jobbet, det finns inga misstag som sticker ut.
Nintendo64
2017-05-01
Gick att kolla på men kändes föga originell eller givande
lo0
2016-03-11
Hade glömt hur dålig denna var. Note to self: Kolla inte igen
Tatty
2016-01-02
Ganska bra film. Vackert dansandet och musiken gillar jag. Christina sjunger så bra och vackert. Cher var bra. camill Gigandet är så läcker!
idaho1981
2015-07-19
Helt sjukt dålig. Visst var danserna snyggt gjorda. Men manuset uruselt, skådespeleriet lika så, låtarna löjliga och överdrivna och sen ska jag inte ens börja skriva om filmens tema och budskap för då kommer jag spy galla....
Devils_Arcade
2014-06-19
119 min av kvinnoförnedring
best_jeppe
2014-06-15
Helt okej. För en gångs skull så var den kvinnliga huvudkaraktären inte helt jävla körd i skallen som de brukar vara. En karaktär som stod upp för sig själv vilket var en skön omväxling. Filmen i sig var väl annars ganska forgetable och inte något jag kommer se om. Den funkade i brist på annat. Stabil 2a.
LadyFlanders
2014-06-15
Typisk Cher-film. Inget man minns, men nästan passabel underhållning för stunden, om man bara hade tillräckligt tråkigt innan.
Visa äldre kommentarer »