Bumblebee
Året är 1987. Bumblebee är på flykt och tar skydd på ett skrotupplag i en liten kalifornisk strandstad, där den unga flickan Charlie, en osäker tonåring, hittar den stridsärrade och skadade Bumblebee.

Originaltitel | Bumblebee |
Alternativ titel | Transformers 6 |
Regissör | Travis Knight (II) |
Manus | Christina Hodson |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr, John Cena, Jason Drucker, Pamela Adlon, Stephen Schneider, Ricardo Hoyos, John Ortiz, Glynn Turman, Len Cariou, Kollin Holtz, Gracie Dzienny, Fred Dryer, Lenny Jacobson, Megyn Price, Dylan O'Brien (röst), Peter Cullen (röst), Angela Bassett (röst), Justin Theroux (röst), David Sobolov (röst), Grey Griffin (röst), Jon Bailey (röst), Steve Blum (röst), Andrew Morgado (röst), Kirk Baily (röst), Dennis Singletary (röst) |
Sjätte filmen i ordningen och första utan Michael Bay vilket ju på förhand hade lett till en del lovord och förhoppningar. Steinfeld är nog den bästa mänskliga karaktären den här serien har sett men det spelar ingen roll, jag blir fortfarande inte engagerad trots att man nu har snyggat till robotfighterna så att man åtminstone ser vem som är vem. Jag tror kanske helt enkelt att Transformers gör sig bättre i kortare format, här hinner jag kolla på klockan flera gånger trots den föredömligt modesta speltiden. Skämskudde också när Bumblebee ska försöka gömma sig i trädgården, det var en lågvattenpunkt för hela serien tror jag. Plus för den härliga 80-talsmusiken och för Steinfeld, men det kan inte bli annat än en 2a tyvärr. Det ska dock inte tas som en komplimang till Michael Bay, han var inte nåt bättre han.
Snyggt och sevärt.
En tonårsfilm med alla stereotyper från alla tonårsfilmer någonsin...
Helt klart underhållande. Bra musik och snyggt gjord. Som liten älskade jag transformers och här ser man flera gamla godingar. Sämst är John Cena som annars är en helt ok skådis.
Herregud så dåligt detta är...pinsamt och skämmigt dåligt...så fånigt att klockorna stannar, är nog bland det sämsta skit jag sett i mitt liv...och den absolut sämsta transformers filmen någonsin gjord, visst har den snygga effekter men detta är verkligen gjort för barn under 6 år på alla sätt och vis, kassa såkidsar, medioker amatör regissör och en fruktansvärt dålig handling, är man förståndshandikappad eller en liten unge så gillar man nog detta men även om dom övriga transformers filmerna är kassa så är detta horribelt dåligt, spara dyrbar tid på att skippa denna...pinsamt löjliga skämt, pinsamt kass John Cena och pinsamt fånigt manus om lite töntig tonårskärlek och en efterbliven robot som är som en stor hundvalp...fy fan att jag ens kunde slösa tid på denna och det är så synd att man inte kan sätta en minus 1 i betyg...men betyget blir en sågad, uppeldad och sedan begraven svag 1:a...
Underhållande, spännande och lite gullig film.
Lite småcharmig och underhållande, men ändå för ofta småfånig och klyschig. Bättre än Bays Transformers-filmer dock, inte för att det är någon bedrift.
Bästa av Transformers-filmerna. Dock var några scener lite väl fåniga och en del klychiga. Inledningen var svag, men kul att se flera kända Transformers. Snygga effekter och bra skådespeleri överlag. Kul att den utspelas under 80-talet, var lite härlig nostalgi.
Jag klarade bara av de två första Transformers-filmerna som gjorts. Jag fullständigt avskydde de överdrivna effekterna. Med Bumblebee hade jag hopp att få en Transformers-film i det småskaliga formatet. Med undantag av filmens ledning och avslutning är det precis det jag får här. Handlingen är dock galet förutsägbar och inte nog med att handlingen utspelar sig under 80-talet, här har man dessutom "lånat" handling och dialog från 80-talsfilmer. Jag gillar det dock och Steinfeld är bra.
Stabil. Bästa Transformersfilmen sedan första.