Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Bucktown


Duke Johnson besöker en småstad i den amerikanska södern i avsikt att begrava sin bror. Han blir dock snart varse att han måste stanna sextio dagar extra i väntan på att den efterlämnade fastigheten ska bli omhändertagen. Några av lokalbefolkningen övertalar Duke att återöppna hans avlidna brors nattklubb, och snart efter har den lokala rödnackade polisstyrkan börjat trakassera Duke och hotar med våld. Duke vägrar emellertid underkasta sig och betala mutorna de kräver vilket lämnar honom och hans kvinnliga bekanta Aretha under hot och attack av de ohederliga snutarna. Istället för att ta hand om situation själv ringer Duke in sin gamla vän Roy, Roy som tillsammans med sina polare styr upp rättvisa i staden. Med polisen ur vägen släpper Duke på sin vakt och saker och ting spårar ännu en gång och slutligen måste han ordna upp allt själv en gång för alla.


Originaltitel Bucktown
Regissör Arthur Marks
Manus Bob Ellison
Genre Drama, Action, Kriminalare, Romantik, 70-tal
Skådespelare Fred Williamson, Pam Grier, Thalmus Rasulala, Tony King, Bernie Hamilton, Carl Weathers, Art Lind, Tierre Turner, Morgon Upton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11
Filmnummer 98517

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2018-07-12
Blaxo standard med dom vanliga namnen.I genren. Diggade den ,fartfylld och rå med fläskliga misshandels- scener. & jive snack).3+
Raimo_1985
2018-06-23
Fick tillslut tag i filmen. Dvd med extremt fin bild men inte lika bra ljud. Inte så superbra som man skulle kunna tro som film, med tanke på laguppställningen. Fred Williamson, Pam Grier och självaste Carl Weathers som sagt! Härligt som attan. Men den är rätt tramsig och är väldigt lik många andra filmer från den här tiden - samla ihop ett gäng och röja. Nja, jag vet inte.... Detta är för övrigt den fyrtiofemte Fred Williamson.filmen jag ser, om någon är intresserad.
Fläskkäft
2013-04-28
Ytterligare en skön rulle i denna underbara genre. Jag gillar Fred Williamson, han är cool. Pam Grier visar givetvis brösten och vi får se självaste Carl Weathers som bad guy. Snutar avrättas, örfilarna flyger från höger o vänster, det snackas jive och mot slutet ballar det ur totalt. Slutfighten är en riktig skrattfest och bör inte missas. =)
Raimo_1985
2013-01-26
Bara en som sett den? :O Skriv en kommentar dåååå....