Brokedown Palace
Alice och Darlene åker på drömsemester till Bangkok. Allt går bra tills de möter den snygge och charmerande Nick. Han föreslår att de ska åka på en liten utflykt till Hongkong. På flygplatsen stoppas flickorna och polisen hittar heroin i deras bagage. I rätten blir de dömda till 33 års fängelse i "Brokedown Palace". Nu börjar kampen för att komma ut. Hur långt vågar flickorna gå?

Originaltitel | Brokedown Palace |
Regissör | Jonathan Kaplan |
Manus | David Arata, Adam Fields |
Genre | Drama, 90-tal |
Skådespelare | Claire Danes, Kate Beckinsale, Bill Pullman, Jacqueline Kim, Lou Diamond Phillips |
Mycket bra skådespelare. Filmen var något seg i början, men den tog sig efter en stund. En film som berör.
Känns som att man försökt apa efter Bangkok Hilton så mycket som möjligt. Därmed inte sagt att denna film är dålig för det är den inte.
Ganska ointressant. Se "Bangkok Hilton" i stället.
Lite svårt att sätta betyg, jag såg bara sista halvan, men det fanns ju intressanta saker som borde varna alla som luras att smuggla narkotika. Jag ger den en tvåa.
Samma tema som urholkats ordentligt genom åren och denna tillhör det absoluta bottenskiktet.Filmat rakt av och det är bara så oerhört trist att beskåda.
Utan den sköna 90-talskänslan och det grymma soundtracket hade jag gett den en 3a
Underhållande som kändes lite hastig med trashigt soundtrack a´la 90-talet.
vi vet ju alla vem the true friend var o vem som var en riktigt bitch.
Godkänd fängelsefilm.
Intressant. Overkligt slut.